TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 10:00
Temperatura20.8 °C
Umiditatea 45%
Presiunea 999.4
Vânt1.8 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Primărie, 4 Aprilie 2012. S-a semnat contractul pentru asfaltare în Deal 2, Eminescu 1, Eminescu 2, Bariera Puieşti, Ţuguieta 2 şi Cărămidărie. Lucrările vor dura 22 de luni

▶ [TC 01:36]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Cea mai mare investiţie din istoria de după '89 cel puţin a municipiului Bârlad."

▶ [TC 11:03]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "În Ianuarie 2011 am semnat contractul la Ministerul Dezvoltării atunci când nu mai conteneam să pup mâinile în toate poziţiile pentru că şi la propriu şi la figurat aşa se face, e o chestiune de bun simţ, mulţumindu-i..."
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Aveaţi şi cui."
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "...mulţumindu-i doamnei ministru de atunci Elena Udrea pentru faptul că debuta anul 2011 cu o investiţie într-o zonă mai săracă din România, în Moldova /.../"

▶ [TC 15:25]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Suma cu care a fost adjudecată lucrarea este de 397 de miliarde de lei vechi."
Viorel Dumitraşc, constructor: "Cu tot cu TVA."
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Din care 357 de miliarde de lei fonduri nerambursabile de la UE şi 40 de miliarde de lei cotă de cofinanţare a municipalităţii. /.../ Termenul de execuţie prin contractul pe care îl vom semna azi este de 22 de luni de la data semnării contractului."

▶ [TC 17:22]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "În final această lucrare va trebui să arate ca în occident!"

▶ [TC 18:14]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "El (proiectul, n.r.) se adresează pentru 6 cartiere din municipiul Bârlad şi le voi enumara: este vorba de cartierul Eminescu 1, /.../ Eminescu 2, /.../ cartier Deal 2, /.../ Bariera Puieşti, /.../ Ţuguieta 2, /.../ Cărămidărie."

▶ [TC 20:05]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Sigur strada Eminescu care duce la complexul şcolar dar nu numai ea vor avea piste de biciclişti."

▶ [TC 22:18]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Cred în continuare că mulţumirile mele vor fi bine primite şi nu se vor căi că m-au scăpat sau ne-au scăpat câştigători, că e posibil acuma să le pară rău. N-ar fi singura ocazie."

▶ [TC 22:51]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Îl rog pe domnul profesor domnul deputat Adrian Solomon să vă spună câteva cuvinte, să-mi facă campanie electorală în continuare şi... să-l auzim."

▶ [TC 23:20]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Aşa cum a spus şi domnul primar sunt aici în calitate de "vicele cel bătrân" nu de... neapărat deputat."

▶ [TC 24:05]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Trebuie spus că au fost câţiva mari prieteni ai Bârladului şi în primul rând domnul Apostol şi domnul Haja de la ADR Nord-Est /.../"

▶ [TC 25:15]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "/.../ să vedeţi piedicile pe care le-am întâlnit la Agenţia de Mediu şi doamna Chiriac încă nu a dispărut de-acolo, este una din duşmancele sau unul din duşmanii Bârladului pentru că aşa avea ordin de la unul mic care era prefect al judeţului pe-atunci şi unul mai înalt care era deputat PNL pe vremea aia. Şi era să pierdem pentru că, vezi Doamne, punând asfalt pe nişte străzi de pământ afectam mediul /.../"

▶ [TC 27:33]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "De-aici încep să apară marii duşmani. Domnul Blaga care n-a reuşit să semneze cât a fost până-n Decembrie 2009 ministrul dezvoltării şi-apoi nişte indivizi care aveau tot timpul altceva mai bun de făcut decât să ajute Bârladul şi anume Dan Marian şi se pare că şi domnul Pintilie care-au folosit acest proiect pentru a-l şantaja, ăsta este cuvântul, pe domnul primar doar-doar o trece la partidul de guvernământ."

▶ [TC 30:08]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Este un proiect la care a lucrat domnul Craus, Dumnezeu să-l ierte, primele schiţe, primele proiecte care le-am găsit în Primărie erau de prin '97-'98 /.../ acele proiecte n-au mai putut fi folosite ca şi material tehnic ci au fost doar scânteia care au dus la obţinerea în 2007 din partea ministerului condus atunci de domnul Borbely a 9 miliarde de lei pentru proiectarea tehnică a a acestor străzi. Acolo poate că ar trebui să-i mulţumim şi Didonei Platon, cea care se ocupa de acest sector şi care împreună cu domnul primar, în Noiembrie 2007, împotriva tuturor piedicilor puse pe-atunci de marele om politic Daniel Drăgan, secondat de mai micul om politic Dan Marian, primăria a primit din partea UE prin Ministerul Dezvoltării aceşti bani pentru a realiza proiectul tehnic."

▶ [TC 31:42]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Este o perioadă absolut minunată din viaţa mea ca şi lucrător în administaţie pentru că timp de 2 luni de zile deşi eram în campanie pentru Parlament eu nu prea eram pe-aici, stăteam cu domnul Vicol, cu George pe la Piatra-Neamţ, pe la Vaslui certându-ne cu toţi indivizii care ne puneau diverse piedici. Satisfacţia este cu atât mai mare cu cât cei care s-au opus dintr-un început acestei... acestui demers al nostru au făcut ieri şi-alatăieri o ultimă încercare folosind chiar şi falsuri grosolane într-un ziar al unui cetăţean cinstit din această ţară şi-anume Curentul iar PDL-ul preluând acele mizerii din Curentul le-a împărţit ieri prin tot oraşul, domnul Marcu a pus botu' pe româneşte la acea mizerie din Curentul şi-a făcut şi-o conferinţă de presă, devoalându-şi bineînţeles în acest fel, ştiu eu, vinovăţia directă sau indirectă la acele mizerii din... din ziar. Cea mai interesantă a fost preluarea antetului de la Ministerul Dezvoltării şi dacă vă uitaţi bine pe acea fiţuică veţi vedea că are altă rezoluţie, antetul cu scrisul. E clar că peste o adresă s-a intervenit prin metode cunoscute de cei care se pricep la informatică, Marius era plecat astăzi că vă făceam şi eu de la Ministerul Justiţiei o astfel de hârtie despre Dan Marian, dar n-am putut s-o fac, v-o prezint într-o conferinţă viitoare. /.../ în decurs de câteva ore au reuşit să mişte hârtiile prin instituţiile lor, să ajungă la ministere şi ăia să dea şi comunicate de presă, e clar că sunt disperaţi că au pierdut bătălia aceasta începută de mult şi l-au scăpat pe domnul primar în câştigător /.../"

▶ [TC 35:46]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Eu aş vrea să văd pe ăla care poate să găsească un cusur acestui proiect pentru că ceea ce scria în ziar sunt doar poveşti de adormit pe Marcu. Felicitări domnului primar, felicitări tuturor celor care au ţinut steagul sus, George, domnul Vicol, domnul Ciobanu ca manager de proiect /.../ şi sa dea domnul să ne vedem la tăiat panglica."

▶ [TC 40:05]
SEMNAREA CONTRACTULUI DE EXECUŢIE

3.396 vizualizări |40 comentarii44m26s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1355 secunde.