TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 16:00
Temperatura29.1 °C
Umiditatea 30%
Presiunea 995.4
Vânt5.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Comunicat de presă PPDD: "S-a aprobat candidatul la Primăria Bârlad, respectiv preşedintele Organizaţiei Municipale, domnul Andrei Daniel şi lista candidaţilor pentru Consiliul Local Bârlad"

PARTIDUL POPORULUI-DAN DIACONESCU
ORGANIZAŢIA LOCALĂ BÂRLAD


Cu ocazia Adunării Generale a membrilor Organizaţiei Locale Bârlad a Partidului Poporului – Dan Diaconescu, desfăşurată în data de 18.04.2012, s-a aprobat candidatul la Primăria Bârlad, respectiv Preşedintele Organizaţiei Municipale, Domnul Andrei Daniel şi lista candidaţilor pentru Consiliul Local Bârlad. De asemeni, în cadrul şedinţei, s-au aprobat strategiile preelectorale, cât şi electorale care se vor aplica în acesta perioadă.
Facem un apel, pe această cale, în perioada desfăşurării campaniei electorale, atât membrii Partidului Poporului – Dan Diaconescu, cât şi simpatizanţii acestuia, să nu atace nici un contracandidat la Primăria Bârlad, nici un partid politic angajat în cursa electorală şi să nu răspundă sub nici o formă, indiferent de natura acuzaţiilor sau provocărilor.
În această campanie, scopul nostru este promovarea proiectelor pe care dorim să le realizăm în beneficiul comunităţii bârlădene, iar eforturile noastre se vor canaliza în popularizarea, spre o înţelegere corectă a acestora în rândul cetăţenilor.

DATA
19.04.2012

Partidul Poporului – Dan Diaconescu
Preşedinte,
Andrei Daniel2.051 vizualizări |18 comentarii

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1373 secunde.