TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 00:00
Temperatura26.2 °C
Umiditatea 42%
Presiunea 995.7
Vânt4.1 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Vremea Nouă - Daniel Andrei îi arată obrazul lui Solomon

Duel: Acum patru ani, Solomon a fost trimis în Parlament de bârlădeni să-i reprezinte, fiind convinsi că tânărul lansat de primarul Constantinescu în politica mare va onora Bârladul si va contribui la modernizarea sa. Acesta i-a umplut de “respect”, fiind adeseori în lumina reflectoarelor ca scandalagiul de serviciu al PSD-ului. Daniel Andrei, presedintele PP-DD Bârlad, i-a cerut demisia deputatului. “L-am votat pe acest om, în calitate de cetătean al Bârladului si de membru PSD la aceea vreme si l-am trimis în parlament fiind sigur că va face o figură frumoasă. Am fost dezamăgit de prestatia sa, iar atacul la adresa premierului m-a determinat să-i cer public demisia atât din parlament, cât si din toate functiile publice. Astăzi regret că l-am votat!” a spus Daniel Andrei.

Daniel Andrei, presedintele Organizatiei PP-DD Bârlad, a luat pozitie fată de declaratiile deputatului Adrian Solomon, căruia îi cere demisia din parlament si din toate functiile publice pentru că i-a făcut de râs pe bârlădeni. “Declaratiile domnului Solomon vis-a-vis de premierul Ungureanu m-au socat. Chiar dacă noi suntem oarecum obisnuiti cu iesirile dânsului, de data aceasta a sărit calul. Functia de premier reprezintă o demnitate în stat pe care noi, cetătenii, trebuie s-o respectăm, indiferent de cine o ocupă. Asa cum îl respectăm si noi pe dumnealui, ca deputat de Bârlad, si-i suportăm toate obrăzniciile, asa trebuie să respecte si el institutiile statului. Eu, ca bârlădean, mă desolidarizez de gestul său si îi cer public demisia din Parlamentul României. Ne-a făcut de râs orasul, ne-a făcut să părem ridicoli în fata opiniei publice, spunând că noi, bârlădenii, când suntem supărati, ne amenintăm pe stradă cu expresii de genul: «Ai grijă, că de nu, ai soarta lui Aldo Moro !». Această eschivă invocată în fata presei centrale demonstrează că este un las, neavând curajul să recunoască faptul că a gafat. Dincolo de bătăliile electorale, noi, cei din clasa politică, dar mai ales cei din generatia noastră, cum este si domnul deputat, avem datoria morală de a demonstra că suntem altfel, capabili să generăm idei si proiecte, nu scandaluri si injurii. S-a dus perioada activistilor de partid, a politrucilor”. Nici reactia premierului nu s-a lăsat asteptată. Biroul de presă a dat următorul comunicat, în legătură cu declaratiile deputatului PSD, Adrian Solomon, conform cărora premierul Mihai-Răzvan Ungureanu „va avea soarta lui Aldo Moro, iar asta nu-i o amenintare, e o asigurare” : „Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu este profund îngrijorat de derapajele pe care discursurile politice le pot înregistra si cere solidarizarea tuturor fortelor responsabile pentru eliminarea acestor excese. Fără o reactie comună a clasei politice responsabile si a societătii civile, climatul politic va fi afectat iremediabil. Acceptarea fără reactie a unui asemenea discurs condamnă grav spiritul democratic si afectează ordinea socială.”

Solomon stie să fie politicos doar când vrea

Daniel Andrei a remarcat că Adrian Solom este un adevărat cameleon care, atunci când are interes, vorbeste frumos, făcând referire la un discurs politic al deputatului, de anul trecut, când partidul l-a nominalizat candidat la Primăria Bârlad. Reamintim că, la acel moment, primarul Constantinescu îsi lua portia de libertate si nu mai se mai înregimenta în dogmele partidului. „Sunt si mai siderat fiindcă atunci când are interes si vorbeste despre valorile partidului său stie acest cod de care eu am făcut vorbire. Drept dovadă vă dau un citat de-al dumnealui din 5 noiembrie, de anul trecut, când partidul l-a propus candidat la primăria Bârlad : « În spatele meu există întreaga sustinere a organizatiei, dar si a colegilor de la judet. Sper ca împreună să reusim să dăm Bârladului un primar care să-i respecte, în primul rând, pe cetăteni si care să aibă demnitatea si verticalitatea necesară pentru a duce la îndeplinire obiectivele propuse». Iată, asadar, că acest om cere respect, dar este incapabil să îl ofere altora” a mai adăugat Daniel Andrei.

Sursa: Vremea Nouă

2.117 vizualizări |13 comentarii

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1356 secunde.