TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 03:00
Temperatura13.0 °C
Umiditatea 80%
Presiunea 993.7
Vânt4.8 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Şedinţa Consiliului Local din 28 Noiembrie 2019, în care consilierii PSD s-au ridicat şi au plecat crezând că se răzbună pe consilierii PNL, însă s-au răzbunat pe... locuitorii oraşului !

                După ce s-au contrat încă de la început cu cei de la PNL pe chestiuni de procedură, consilierii PSD s-au supărat şi au început să "trântească" (respingă) la vot toate proiectele de pe ordinea de zi, în afară de două. Nu a mai trecut mult şi la un moment dat au părăsit sala ! Numai că nu s-au răzbunat pe consilierii PNL ci tocmai pe... locuitorii oraşului, pe bârlădeni ! Nemaiavând cvorum, şedinţa a fost oprită.
                Printre proiectele respinse la vot de către consilierii PSD au fost şi construirea unui spital multidisciplinar pe proprietate privată pe str. Mihai Eminescu.

                Lista completă cu proiectele de pe ordinea de zi se găseşte aici. Consilierii PSD au părăsit şedinţa la proiectul nr. 10. Aproximativ 25 de proiecte au rămas nediscutate şi nevotate, deci neaprobate.

                Nu este prima oară când consilierii PSD părăsesc sala. Vezi şi Toţi consilierii locali PSD s-au ridicat şi au părăsit sala în momentul în care senatorul PD-L Vasile Pintilie a dorit sa ia cuvântul, la finalul şedinţei consiliului local. 29 Mai 2009

                Revezi şi Momente jenante: Consilierii PSD au votat iniţial un proiect pentru cetăţeni dar... comanda de la partid i-a făcut să-şi schimbe votul iar proiectul a căzut ! 5 Februarie 2018

▶ [TC 67:38]
Momentul în care consilierii PSD părăsesc sala

▶ [TC 68:30]
Liviu Luca, PNL:
- Sunt atâtea proiecte importante ! Oamenii care trebuie să ia casă !
- Uitaţi-vă, blocurile ANL trebuie să le votăm !
- Şi uitaţi-vă, vă rog, omul pe 30 Noiembrie împlineşte anii şi iese de pe listă ! Când îl votăm ? Rămâne fără casă ! Şi a aşteptat 3 ani de zile.
- Copiii, uitaţi-vă, şcoala gimnazială, nu mai pot pleca !
- Ne batem joc !

1.757 vizualizări |70m08s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1277 secunde.