TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  15:00
Temperatura13.9 °C
Umiditatea 47%
Presiunea 982.1 mb
Vânt2.5 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
19-04-2024
VALUTARON
EUR4.9764
USD4.6687
GBP5.8125
XAU357.7647
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Şedinţa Consiliului Local Bârlad din 24 Octombrie 2011

▶ [TC 00:00]
Intră primarul Constantinescu, se duce direct la consilierul Pleşu. Nu se salută şi nici măcar nu se uită la deputatul Solomon.

▶ [TC 01:54]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Ţinând cont de faptul că în comisii ordinea de zi propusă de nou a trecut, în sensul că n-au fost probleme deosebite la niciun punct de pe ordinea de zi şi ele au fost votate în totalitate, pe de o parte, de pe altă parte ţinând cont de faptul că eu trebuie să fiu la ora 20 la Bucureşti în legătură cu evenimentele de mâine, în legătură cu regele, să spunem aşa, vreau să vă spun că eu am să părăresc şedinţa din păcate şi din nefericire, urmând ca întrebările pe care consilerii ar fi trebuit să mi le pună sau ar fi dorit să mi le pună să le facă în scris şi vor primi, la secretariat şi domnul secretar, să le consemnaţi în procesul verbal, vor primi răspuns în timp util. Vă mulţumesc şi vă urez succes."

▶ [TC 06:51]
Mihaela Cososchi, consilier local PDL

▶ [TC 08:01]
Adrian Solomon, deputat PSD

▶ [TC 09:33]
Cornel Pleşu, consiler local PDL

▶ [TC 10:45]
Dumitru Boroş, consilier local PNL

▶ [TC 11:51]
Constantin Ciobanu, director executiv primăria Bârlad

▶ [TC 12:59]
Sorin Răducanu, consilier local PSD

▶ [TC 14:57]
Dumitru Boroş, consilier local PNL

▶ [TC 15:22]
Adrian Bobeică, director CUP SA Bârlad

▶ [TC 19:35]
Dumitru Boroş, consilier local PNL

▶ [TC 35:04]
Adrian Solomon, deputat PSD

▶ [TC 41:14]
Cornel Pleşu, consiler local PDL

▶ [TC 43:05]
Cornel Pleşu, consiler local PDL: "Legat de ceea ce se întâmplă cu construcţia pentru pensionari. Este drept că este un blocaj juridic, este drept că poate şi domnul deputat a făcut demersuri, dar demersurile făcute pe lângă ministrul Botiş şi pe lângă cei care sunt acuma şi pot să rezolve această soluţie, această problemă, au fost făcute împreună cu domnul senator Pintilie şi cu ceilalţi deputaţi..."
Adrian Solomon, deputat PSD: "ÃŽl ştie Botiş pe Pintilie?! Hai să fim serioşi!"
Cornel Pleşu, consiler local PDL: "... ai PDL. Pentru că toţi vrem să facem politică. Dacă domnul deputat spune că a făcut..."
Adrian Solomon, deputat PSD: "ÃŽn parlament nu se face politică, se fac legi, domnu'..."
Cornel Pleşu, consiler local PDL: "Păi dumneavoastră veniţi în Consiliul Local şi faceţi politică!"
Adrian Solomon, deputat PSD: "Nu, nu, nu, v-am spus punctul de vedere al unui cetăţean, care reprezintă şi pe dumneavoastră."
Cornel Pleşu, consiler local PDL: "Noi nu facem, vedem şi noi, votăm... votăm fără să facem politică. Dvs. veniţi şi ne ţineti aicea câte-o lecţie pe care o ţineti la partid. Sunt de acord, aveţi dreptul, dar dvs. puteţi ţine lecţia asta de faţă, puteţi merge vorbi cu domnul Mihai (Nicolaie, CARP Bârlad, n.r.) faţă în faţă că sunteţi deputat şi aveţi acest drept, puteţi vorbi cu domnul primar faţă în faţă, nu să ne spuneţi nouă, Consiliul Local, lucruri care noi le ştim."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Da, n-are rost să dau un drept la replică pentru că oricum nu-l cunoaşte Botiş pe Pintilie ca să poată să-i promită vreo ceva vreodată. Dar... trecând peste lucrul ăsta, eu n-am veniti aici să fac politică, dacă vi s-a părut că eu vorbeam despre vreun partid politic înseamnă că aţi văzut altă emisiune. Eu vorbeam aici despre ceea ce se întâmplă cu bunurile publice şi private ale CLB. Şi-am venit să mă adresez consilierilor locali în exerciţiul funcţiunii lor, nu la partid! Nu ştiu dacă scrie afară că-i PSD aici. Eu am văzut că scrie Consiliul Local, când am venit. Nu mai confundaţi lucrurile una cu alta pentru că eu sunt aici în calitate de deputat reprezentant al cetăţenilor Bârladului în Parlamentul României. La partid - în spate la Ciuperca. Dacă vreţi, mai avem adeziuni şi pentru dvs!"

▶ [TC 45:58]
Marin Bunea, consilier local PSD

▶ [TC 46:54]
Dumitru Boroş, consilier local PNL: "Rămân totuşi surprins, s-a vorbit mai mult la acest proiect care s-a retras decât la celelalte proiecte!"

▶ [TC 48:37]
Constantin Ciobanu, director executiv primăria Bârlad

▶ [TC 50:57]
Niţă Mariana, director economic primăria Bârlad

▶ [TC 53:25]
Adrian Solomon, deputat PSD

▶ [TC 54:50]
Sorin Răducanu, consilier local PSD în discuţie cu Niţă Mariana, director economic primăria Bârlad

▶ [TC 56:44]
Alegerea preşedintelui de şedinţă

▶ [TC 58:20]
Adrian Solomon, deputat PSD

▶ [TC 65:12]
Traian Petcu, consilier local PSD, preşedinte de şedinţă: "Vreau să încheiem într-o notă mai plăcută, astăzi este ziua de naştere a domnului Ciprian Feraru şi-i spunem "la mulţi ani" şi-l felicităm!

3.432 vizualizări |44 comentarii65m57s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 12 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1091 secunde.