TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  05:00
Temperatura5.9 °C
Umiditatea 90%
Presiunea 973.1 mb
Vânt0.3 m/s
Sursa: ANM
MIERCURI ora 10 - JOI ora 10
ploi, furtuni
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
17-04-2024
VALUTARON
EUR4.9754
USD4.6739
GBP5.8294
XAU359.4100
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

22 August 2015
Un colţ (surpriză!) de istorie descoperit la Bârlad. 22 August 2015


166 fotografii | 62.350 vizualizări (375/foto)

          Casa în care poetul, dramaturgul şi scriitorul bârlădean Cezar Ivănescu a conceput şi scris primele numere ale revistei Baaadul Literar la jumătatea secolului al XX-lea este astăzi clădirea renovată a pizzeriei Casa Veche.
          Piatra cubică de pe terasa pizzeriei este piatra din pavajul vechii Străzi Regale. Aceasta a fost scoasă şi aruncată atunci când s-a asfaltat strada iar bunicul actualului proprietar a avut grijă să o adune şi să o folosească.
          Pe terasa pizzeriei s-a desfăşurat astăzi Colocviul de Literatură cu tema "Case şi locuri memoriale".
 
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1113 secunde.