TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 06:00
Temperatura-0.1 °C
Umiditatea 94%
Presiunea 990.3
Vânt0.6 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
22-01-2021
VALUTARON
EUR4.8740
USD4.0034
GBP5.4696
XAU238.5807
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

10 Aprilie 2009
A uitat unde şi-a parcat maşina

Īn ziua de 09.04.2009, Poliţia municipiului Bārlad a fost sesizată de către P. Mitică din municipiul Bārlad, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul pe care-l parcase īn aceeaşi zi īn Piaţa 9 Mai din municipiul Bārlad.
La faţa locului s-a deplasat imediat poliţişti care au constatat lipsa autoturismului din locul indicat de reclamant.
Īn urma verificărilor efectuate de poliţişti pe raza municipiului Bārlad, autoturismul a fost găsit parcat īn spatele unui bloc de pe strada Republicii cu portierele īncuiate. Īn prezenţa proprietarului s-a procedat la examinarea criminalistică a autoturismului, ocazie cu care s-a constatat că nu sunt urme de forţare sau de lovire a acestuia, iar din interior nu lipsesc bunuri.
P. Mitică a revenit asupra declaraţiei şi a precizat faptul că a uitat unde şi-a parcat autovehiculul, dar ulterior şi-a amintit că l-a lăsat īn acel loc īn momentul īn care a intrat la un magazin alimentar.
Īmpotriva bărbatului va fi luată măsura sancţionării contravenţionale īn conformitate cu prevederile Legii 61/1991, pentru alarmarea organelor specializate pentru a interveni fără motiv īntemeiat.

Biroul de presă al IPJ Vaslui, 10 Aprilie 2009

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1326 secunde.