TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 05:00
Temperatura1.4 °C
Umiditatea 88%
Presiunea 990.1
Vânt3.4 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
22-01-2021
VALUTARON
EUR4.8740
USD4.0034
GBP5.4696
XAU238.5807
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

21 Aprilie 2009
Comunicat de presă deputat Adrian Solomon:
Bârladul, inclus în primul proiect pentru şosele de centură


Camera Deputaţilor
Cabinetul Parlamentar
Deputat Adrian SOLOMON

Comunicat de presă


Cabinetul Parlamentar al deputatului Adrian SOLOMON vă transmite răspunsul ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, dl Radu Berceanu, la interpelarea dlui deputat Adrian SOLOMON din 17.03.2009, prin care reiese că oraşul Bârlad va beneficia, în următoarea perioadă, de fondurile europene pentru proiectul tehnic, detalii de execuţie şi documentaţia de licitaţie pentru proiectul "Şoseaua ocolitoare a municipiului Bârlad", şi nu fonduri pentru studiul de fezabilitate, cum eronat a transmis informaţia domnul senator Vasile Pintilie, acesta fiind finalizat în 2006 de către firma CONSITRANS.

Astfel, Bârladul va beneficia de această investiţie în primul pachet de şosele ocolitoare din cele 14 prevăzute în contractele semnate săptămâna trecută la Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial "Transport".
După cum se vede din răspunsul dat de ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, aceste proiecte au fost aprobate de către Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial "Transport" în data de 23.02.2009, iar susţinerea amendamentului la Bugetul de Stat în plenul Camerei Deputaţilor de către deputatul Adrian Solomon a avut loc în ziua de 19.02.2009.

Considerăm acest prim pas către finalizarea obiectivului "Şoseaua ocolitoare a municipiului Bârlad" ca fiind unul firesc care se înscrie în calendarul îndeplinirii unor astfel de obiective.

Anexăm acestui comunicat răspunsul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, precum şi link-ul către un articol publicat în ziarul Gândul care face referire la cele 14 şosele ocolitoare.
GÂNDUL - 14 şosele de centură, în pregătire. Bârladul, Ón primul proiect
Răspunsul de la Ministerul Transpoturilor
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1380 secunde.