TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 05:00
Temperatura1.4 °C
Umiditatea 88%
Presiunea 990.1
Vânt3.4 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
22-01-2021
VALUTARON
EUR4.8740
USD4.0034
GBP5.4696
XAU238.5807
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

26 Aprilie 2009
Comentariile hazlii (involuntare) ale forumiştilor după cutremur pe diverse site-uri

Pe 1000 Eur că diseară apare Hâncu la OTV :))) şi o să spună că el îl anticipase.

De pe blogul lui Morar: "Nu l-am simţit, dar e bine când auzi că se mişcă lucrurile în România".

Cică pisicile simt când va fi cutremur. A mea stătea în pat şi se întindea s-o scarpin.

Dap, cutremurul din 2004 m-a prins pe "tron", citeam Caţavencu şi-am început să fac drifturi cu buda prin baie. Ăla a fost mai rău...

Şi eu şi cu un prieten ne jucam ceva Dota pe net, am sărit imediat sub cea mai apropiata grindă, nasol a fost că mi-a murit eroul gratuit.

Un foarte simpatic şi modern 5.3. De apreciat secvenţa de inceput, subtilă, care te introduce treptat în acţiune. A urmat un moment de linişte, apoi punctul culminant, de vreo 6 secunde bune. Deznodământul a fost standard, lume ieşind din clădire, vorbind la telefon, reţeaua blocată, etc. Per total unul reuşit, cu happy-end.

Să vă zic o fază tare! La cutremurul din '77, au ieşit tata cu bunicu şi bunica in stradă speriaţi şi bunica l-a trimis pe bunicu sus în bloc să ia nişte bani şi ce era mai important în caz de vreo replică sau ceva mai grav. Urcă bunicu în bloc şi se intoarce cu geanta lu bunica, o tava cu baclavale şi o damigeană de vin.

Erau nişte penibili prin Drumul Taberei, stăteau lângă Logan cu radioul dat la maxim de se auzea de la 100m şi ascultau ştiri despre cutremuru' lui peşte prăjit. Mare scofală, zici că cine ştie ce a fost. Mie mi-a plăcut ăla de după 90 când eram la şcoala şi s-a simţit senzaţie. Parcă era cineva pe sub podea şi se juca cu rândurile de bănci.

O băbuţă a ieşit repede din bloc şi ne-a spus cum a ieşit ea imediat din casă şi i-a zis soţului "nu ştiu ce faci tu da' io ies" şi l-a lăsat acolo. I-am spus: "iubire mare între voi... adică şi la bine şi la rău". Ea: "pai ce era să fac, dacă nu se mişca".

Penibil cum au căzut reţelele de telefonie, evident tot românu trebuia să sune şi să întrebe "ce-ai făcut coae de cutremur?".

Titlu la OTV: "Cutremur de 5,3 grade care a durat 5 minute".
Adrian Păunescu în direct la Realitatea TV în timpul cutremurului: "a fost curent..ăăă, a fost cutremur". După care a compus o poezie despre cutremur.

Vecinul meu de la 8, manelist viteaz de felul lui, a ieşit urlând pe scara blocului din cauza unui cutremur care nici măcar un pahar n-a spart. Ar trebui să începeţi o educare a românilor să se poarte în aceste cazuri, să nu blocheze centralele telefonice şi serviciul 112 cu telefoane, şi să nu iasă pe scările blocului urlând de groază.

Eram lângă aragaz când oalele au început să danseze (erau aşezate una peste cealaltă).

Eram în pat când deodată am simţit că se mişcă patu... m-am amuzat pentru că eu credeam că se scarpină caţelu şi din cauza asta se mişcă patu... când colo se mişcau toate nu numai patu... m-am speriat dar apoi m-am amuzat de situaţie.

Eram în pat şi o f*team pe Niki, prietena mea, când dintr-o dată a început să se mişte tot. Am crezut că e de la Viagra, dar nu a fost aşa!!! Era cutremur. S-a simţit tare având în vedere că eram la etajul 13. Am săritttt şi am scăpat cutremurului!!!!!!!!

În Bucureşti cutremurul s-a simţit destul de rău. Puffy pisicuţa mea l-a simţit încă de la orele 13:00, a fixat cu privirea unul din pereţii sufrageriei.

Aici încă se mai zgâlţâie pământul. Şi nu mai e nimic în picioare înafara de mine şi de calculatorul meu............ Băi, nene, câţi mincinoşi mai sunt şi prin ţara asta. Auzi la ăla că a ţinut un minut, sau ăla că i-a fugit asfaltul de sub picioare, băi, băi, băi...

În acel moment urmăream o emisiune pe postul OTV, toate persoanele aflate în studiou s-au ridicat de pe scaune în momentul cutremurului...

A durat cam 2 secunde. Cei 2 căţei din casă au latrat înainte cu câteva minute, ca de altfel, şi ceilalţi 5 din curte. Canapeaua s-a mişcat ferm, pe orizontală.

Toţi peştii din acvariu s-au lăsat la fundul acvariului înainte de câteva minute de cutremur, acum stau cu ochii pe peşti.

S-a simţit foarte tare la Piteşti s-a speriat câinele şi a intrat în casă.

S-a simţit şi în jud. Dâmboviţa, câinele nostru lătra insitent dar nu l-am băgat în seamă dar se pare că avea dreptate...

Panicarzi, mahalagii şi acum cu subiect pentru câteva zile, toţi vor să povestească cum i-a găsit cutremurul în chiloţi, cum papagalii, gâştele, găinile şi celelalte orătănii s-au bulucit lângă ei de teamă... Jale, lipsă de realism... Papagalul meu, câinele meu, stăteau liniştiţi, i-am anunţat eu că e cutremur ;) Acum desigur sfaturile sunt pe val... ieşiţi din casă, ţipaţi, aruncaţi-i pe cei din faţa voastră pe scări, fugiţiiiiiiiiii...

La Galaţi a durat aprox. 10 sec. dar s-a simţit ffff tare. Înainte cu 10-15 sec. a început să ţipe şi să plângă copilul meu (are 3 luni). După ce s-a terminat cutremurul a încetat şi copilul. Ciudat, nu?

Papagalul se mişca în colivie iar eu stând la pc a început să mi se mişte scaunu m-am speriat crezând că e cineva sub mine după aia s-a mişcat monitoru şi mi-am dat seama că e cutremur mi s-a sculat păru nu ştiam ce să fac mă ţineam de scaun :|

Aproximativ cu 2-3 secunde înainte de a începe cutremurul, papagalul a devenit foarte agitat zburând violent prin colivie.

Vă spun că la 2 m de mine se afla BILY, papagalul familiei, care dormea liniştit şi nu avea nicio treabă cu cutremurul. (poate este el mai nepăsător dar cine ştie...)

Eu eram trist că nu-mi găseam linguriţa pentru a-mi amesteca zahărul în cafea, dar mulţumită cutremului, această situaţie s-a rezolvat. Mulţumesc naturii.

Deci eram pe wc, în curte (că stau la curte)... şi în timp ce făceam number 2 am simţit zguduiala.... şi n-am ştiut ce să fac, că eram pe treabă... să ies... să nu ies... ah... a fost nasol, până la urmă am terminat ce aveam de făcut şi totul s-a terminat cu bine.

Am un peruş. L-am lăsat liber în casă fiind semi-domesticit. Să ştiţi că exact câteva zeci de secunde înaintea mişcării seismice a început să se agite prin bucătărie şi l-am certat: Kikiriki ce ai eşti nebun? Am intrat în camera fiului meu şi imediat a început mişcarea.

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1338 secunde.