TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 00:00
Temperatura16.9 °C
Presiunea 1000.7
Vânt0.6 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
20-09-2018
VALUTARON
EUR4.6519
USD3.9743
GBP5.2505
XAU153.7281
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

11 Septembrie 2008

CONFERINŢĂ DE PRESĂ: DEZVIRGINAREA SERTARULUI
Primarul Constantinescu i-a atacat puternic pe opozanţii şoselei de centurăPrimarul Constantin Constantinescu:
"Deoarece, din nefericire, de la senatorii şi deputaţii de Vaslui nu am reuşit să obţinem niciun răspuns, şeful serviciului "Investiţii" a fost la Iaşi la Agenţia Naţională a Drumurilor şi la Bucureşti şi a primit răspuns că proiectarea şoselei de centură a Bârladului va începe undeva în 2014."

"Dacă noul guvern nu va finanţa în 2009 şoseaua de centură, în prima etapă vom organiza o manifestare în centrul oraşului, apoi vom bloca drumul european. O a treia soluţie ar fi să-mi dau efectiv demisia."

"Deja guvernul a aprobat şosele de centură în Ardeal, deci povestea cu Bârladul e uitată, nimeni nu ne ia în seamă. Noi v-am semnalat de fapt de-atunci
(de la vizita în Bârlad, n.r.) că Orban a venit să-şi bea cafea şi să-şi cânte la mandolină în boscheţi cu doamna Monu, dar dvs. n-aţi crezut (presa, n.r.). O parte dintre colegi. Încă aţi băut cot la cot cafele cu nesimţitul ăla de ministru."

"Nefiind capitală de judeţ, neavând oameni la nivel guvernamental - deloc, şi în parlament - şi mai deloc, care să ne susţină interesele, nu reuşim să-i convingem să facă şoseaua de centură. Clar."

"Cu şoseaua de centură s-a dus, cu cinematograful s-a dus, şi tot ce puteau să facă liberalii pentru Bârlad n-au făcut absolut nimic.
Nici şcoli, nici grădiniţe, nici săli de sport, nici şosea de centură, nimic, nimic, nimic. Nici cinematograf.
Din punctul ăsta de vedere, pentru Drăgan şi Dan Marian şi David sunt nişte reuşite. Visul lor de a nu face nimic la Bârlad a fost dus la îndeplinire. Realizat sută la sută.
Felicitări David, felicitări Drăgan, felicitări Dan Marian.
(pauză) Felicitări Vaslui. Şi tot respectul pentru cloaca de la Huşi. Cu şpagă, fără şpagă, dar deocamdată acolo s-au adus fonduri de zece ori mai mult ca la Bârlad. Sute de miliarde de lei.

Aşa cum declarăm cetăţeni de onoare, oamenii ăştia ar trebui să fie declarate persoane non-grata. Ticaloşi care au luptat 4 ani împotriva Bârladului nu au ce căuta la Bârlad.

Şi ticăloşii cei mai mari sunt cei din zonă: Drăgan, Dan Marian şi David, care-i senator de Vaslui şi ministru de interne, cel mai important portofoliu."

" - Proiectul de hotărâre privind restricţionarea traficului greu este într-un sertar special a domnului prefect unde are accesul domnul David, Dan Marian şi poate că şi Drăgan. Poate. Aşteptăm ca el să fie dezvirginat."
Întrebare din sală:
" - Sertarul?"
" - Da, sertarul."
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0676 secunde.