TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  21:00
Temperatura10.4 °C
Umiditatea 92%
Presiunea 978.1 mb
Vânt2.8 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
25-04-2024
VALUTARON
EUR4.9763
USD4.6386
GBP5.8067
XAU346.8933
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

1 Iunie 2011
Lem's - de 5 ani un bârlădean convins!


10 fotografii | 6.427 vizualizări (642/foto)

Începând cu 1 Iunie 2011 începe seria de evenimente care marchează împlinirea a 5 ani de existeţă Lem's în oraşul Bârlad. Magazinul din Str. Colonel Simionescu Sava nr.31 este parte activă a celei mai întinse reţele de magazine dezvoltate în sistem tip franciză de cel mai important producător de mobilă 100% românească.
Lemet, producător de mobilă românească încă din 1991, distribuie în momentul de faţă mobilă în toată ţara prin reţeaua de magazine Lem's, la preţuri decente. Mobila este produsă la standarde europene, dovada calităţii regăsindu-se şi în exporturile companiei în spaţiul Uniunii Europene.
Pentru a marca acest eveniment Lem's a decis pentru început să ofere o reducere de 5% la gamele de produse Economic, Avantaj, Premium, reducere disponibilă doar în mediul online şi doar în parteneriat cu Bârlad Online.
Adrian Bucurei, Lem’s on-line Marketing Director ne-a declarat: "Am decis să începem sărbătoarea mai devreme. Cei 5 ani de existenţă trebuiau să fie sărbătoriţi începând cu septembrie. Observând însă ce deschidere extraordinară prezintă bârlădenii pentru mediul de comunicare online am decis că putem începe puţin mai devreme sărbătoarea, dar doar pentru mediul online. Lem's a ajuns lider de piaţă pentru că a înţeles încă de la început cât de importante sunt comunităţile locale. Mereu am mizat pe oraşele greşit numite, din punctul meu de vedere, provinciale. Şi nu am greşit în estimările noastre. Acum noua direcţie este mediul online şi aici am început un pariu pe care sunt sigur că îl vom câştiga. Oricum, ţin să mulţumesc Bârladului pentru faptul că face parte din familia noastră."
Prezent în peste 100 de locaţii, pe întreg teritoriul României, brandul Lem's este cea mai puternică reţea de retail de mobilă.
Campania de reducere demarată este dedicată doar magazinului din Bârlad şi este accesibilă doar prin intermediul site-ului Bârlad Online.
Pentru mai multe detalii cel mai bine accesaţi direct această campanie prin link-ul: http://www.lemet.ro/landing/.
 
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1096 secunde.