TOATE >>  
 
STIRILE LOCALE MEDIA TV

Taxime...tristi amendati

Emanuel Cerbu - MEDIA TV
Joi, 10 Iulie 2008
 

Astazi dimineata, politisti din cadrul Biroului Politiei Rutiere Barlad, impreuna cu reprezentanti ai Primariei, au organizat o actiune de sanctionare a taximetristilor ce nu respecta legile in vigoare. Peste 15 conducatori auto au primit amenzi maxime deoarece nu posedau atestat profesional si nici documente necesare din partea primariei pentru a desfasura astfel de activitati.
Printre taximetristii sanctionati astazi, au mai fost descoperiti doi soferi care au intrat in posesia permisului de conducere in urma cu putina vreme. Legea prevede ca cel ce desfasoara activitati de taximetrie sa aiba permisul de cel putin 3 ani. Asadar, stimati barladeni, aveti grija pe mainile cui va incredintati viata.
 

(15897 vizualizari)

  Media TV - Taxime...tristi amendati
  Media TV - Donatie la scoala nr. 11
  Media TV - Rezultatele finale la Bac
  Media TV - Obligatiile somerilor
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT


Arhiva
Click aici pentru stirile de azi


Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0030 secunde.