TOATE >>  
            15:12  Sâmbătă, 30 Mai 2020            
 
VREMEA
Bârlad, ora 14:00
Temperatura16.9 °C
Umiditatea 53%
Presiunea 989.7
Vânt3.5 m/s
Sursa: ANM
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
CODURILE POŞTALE
MERSUL TRENURILOR
ANUNŢURI
IMOBILIARE
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO
FORUM
Radio local LIV...
Bancuri (what a...
Cutremur In Bar...
Vederi din Barl...
Ce ma scoate di...
Iar BARLADUL de...
Ce Am Mancat Az...
O Pizza buna un...
Rusine Total Po...
Barladul in mas...
Romānii au pl&#...
cum se toaletea...
Trotuare si str...
Harta Barladulu...
REALITATEA - DO...
Sarbatoarea Toa...
Topul Calitatii...
Astazi 14.01.20...
de la mine pent...
Ce Melodie ascu...
COMUNICATE DE PRESĂ

Daniel Olteanu, deputat PNL: "Nu accept şi nu voi lua parte la fraudarea alegerilor din PNL Bȃrlad !"

Marţi, 11 Aprilie 2017

      Alegerile care se vor desfășura astăzi, 11 aprilie, reprezintă o īncercare abuzivă de preluare a puterii și de impunere a unui Birou Politic Local ilegitim, de către o grupare din Organizația municipală a PNL Bȃrlad care a īncălcat grav toate principiile și normele statutare īn vigoare, īn ceea ce privește organizarea acestui scrutin.

      Mai exact, această grupare a refuzat dreptul de participare la alegeri a sute de membri ai PNL Bȃrlad, care īndeplinesc toate condițiile pentru a-și putea exprima liber opțiunea politică. De asemenea, le-a īngrădit, īn repetate rȃnduri, dreptul de participare tuturor celor care au dorit să īși achite cotizațiile de membri, dar s-au lovit de uși īnchise la sediul organizației din Bȃrlad sau le-au fost refuzați banii, invocȃndu-se motive derizorii (de exemplu, că nu există chitanțiere!).

      Mai mult, cele două documente īn baza cărora s-a făcut convocarea membrilor pentru ședința programată inițial īn data de 8 aprilie, și pentru cea de astăzi, 11 aprilie, nu respectă prevederile statutare și nici pe cele stabilite prin deciziile Comisiei de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (CODA) Vaslui. Aceste documente pot fi considerate, cel mult, o selecție pe criterii părtinitoare a membrilor care ar putea asigura cvorumul ședinței de stabilire a unui Birou Politic Local convenabil actualei conduceri interimare a PNL Bȃrlad.

      Īn aceeași cheie nestatutară, organizatorii acestui scrutin au ʺomisʺ să informeze toți membrii care se află īn convocatorul īntocmit aleatoriu, cu privire la data, ora și locul īn care urmează să se desfășoare ședința de astăzi.

      Īn aceste condiții și īn fața tuturor abuzurilor menționate, īn calitate de candidat la funcția de Președinte al Biroului Politic Local al PNL Bȃrlad, am sesizat Comisia de Arbitraj a PNL, Comisia Națională de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (CODA) și CODA Vaslui īn legătură cu interpretarea abuzivă și cu rea-credință a prevederilor cuprinse īn Statutul Partidului Național Liberal, și nerespectarea dispozițiilor CODA Vaslui. Consider că, pȃnă la pronunțarea unui punct de vedere oficial din partea acestora, orice alt demers al actualei conduceri interimare a PNL Bȃrlad este ilegitim, imoral și complet nefondat.

      Īncercarea de astăzi, de a frauda aceste alegeri, se īnscrie īn seria acțiunilor fără precedent īn județul nostru, la care am asistat īn ultimele săptămȃni. Această campanie de denigrare, lansată īmpotriva mea, i-a vizat, īn egală măsură, īn amestecul fără noimă de minciuni și calomnii, pe toți cei care īși doresc un PNL puternic și stabil, care trebuie să facă eforturi și mai mari acum pentru a-și recăpăta echilibrul și credibilitatea.

      Le transmit celor care preferă atacul indirect și jignirile, īn locul dialogului și competiției corecte, că au picat testul de maturitate și responsabilitate īn fața colegilor și a alegătorilor noștri. Atunci cȃnd trișezi sau īncerci să schimbi regulile īn timpul competiției, atunci cȃnd refuzi sau īncalci, după bunul plac, dreptul la exprimare al fiecăruia dintre participanți, așa cum s-a īntȃmplat pe toată durata organizării acestui scrutin, nu īnseamnă, oare, că ți-e teamă că īnfrȃngerea bate la ușă?

      Cred că alegerile interne din organizația PNL Vaslui ar fi trebuit să fie prilej de dezbatere și de analiză a ceea ce le propunem oamenilor, membri de partid sau nu, īn următorii ani. Aceasta era competiţia īn care eu am intrat, şi nu circul de astăzi. Fac apel la colegialitate și corectitudine și vreau să cred că astfel de murdării vor īnceta; altfel, lucrurile sunt pe cale să degenereze iremediabil.

      Sper ca apropierea celei mai importante sărbători creştine să vă dea tuturor puterea de a īnțelege că, dincolo de orgolii personale, trebuie să rămȃnem oameni, și nu doar să pretindem că suntem.

Daniel OLTEANU,

deputat PNL de Vaslui,

candidat la funcția de Președinte al Biroului Politic Local PNL Bȃrlad

11 aprilie 2017

 
818 vizualizări


 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA


Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.2584 secunde.