G4Media.ro

Moldova: Dosar penal în scandalul pungii primite de președintele Igor Dodon de…

Captură video

Moldova: Dosar penal în scandalul pungii primite de președintele Igor Dodon de la oligarhul Vlad Plahotniuc. În sacoșă ar fi fost bani pentru campania electorală din 2019

Procurorii din Moldova au deschis un dosar penal în cadrul căruia vor fi investigate circumstanțele și vor fi verificate înregistrările video în care Igor Dodon ar fi primit de la fostul lider PDM, Vladimir Plahotniuc un pachet, în care se presupune că ar fi fost bani transmite televiziunea TV8.

Dosarul a fost deschis în baza denunțurilor oficiale depuse la finele săptămânii trecute de către liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și deputatul Iurie Reniță, cel care a și făcut publice imaginile filmate în reședința lui Plahotniuc.

Igor Dodon a declarat că imaginile au fost trucate și a a acuzat că „chestii scoase din context sau lipite acolo”, potrivit TV8.

Imaginile au fost filmate în 2019, înaintea campaniei electorale, și îl arată pe Vlad Plahotniuc dându-i lui Dodon, președintele republicii, o pungă neagră. Dodon îi spune lui Plahotniuc să i-o dea unui colaborator.




Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează