TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 04:00
Temperatura15.3 °C
Umiditatea 48%
Presiunea 996.0
Vânt2.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
22-10-2021
VALUTARON
EUR4.9467
USD4.2501
GBP5.8655
XAU244.9416
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

"Prin ordin de ministru Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad rămâne clasificat definitiv în categoria a III-a". Conferinţă de presă extraordinară Adrian Solomon, 3 Martie 2013

▶ [TC 00:14]
- Vineri după amiază a venit la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad un ordin al ministrului sănătăţii.
- Pentru a linişti corpul medical şi auxiliar din spital precum şi pacienţii spitalului, din 1 Martie, aşa cum am promis, în urma întâlnirii pe care am avut-o cu ministrul sănătăţii, domnul Nicoalescu, împreună cu doamna deputat Ana Birchall, în urmă cu aproape 3 săptămâni, Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad rămâne clasificat definitiv în categoria a III-a.▶ [TC 01:36]
- Rugămintea mea este să-l popularizaţi astfel încât şi domnul Marcu, cel care ştia de la mine că nu e niciun pericol să fie declasificat spitalul, să aibă şi el linişte şi siguranţă şi să facă ce mi-a spus mie la telefon că-mi va face odată ce voi rezolva această problemă, iar domni Pintilie şi Buzamăt să fie liniştiţi pentru că ei se ridicaseră cu o falcă în cer şi cu una în pământ, în condiţiile în care, fiind la putere, domnul Pintilie n-a făcut nimic pentru a ajuta spitalul din Bârlad iar ordinul din 31 Mai 2011 s-a obţinut în urma stăruinţelor mele pe la foştii miniştri UDMR ai sănătăţii /.../

▶ [TC 03:20]
- Toate etapele au fost îndeplinite din vreme astfel încât nu era niciun pericol ca la un moment dat spitalul să fie declasificat.
- Informaţiile eronate pe care Sabina le-a primit şi le-a pus în pagină [ cache ], astfel încât să sperie pe ce din spital, s-au dovedit a fi eronate şi iată acest ordin demonstrează acest lucru.

▶ [TC 04:03]
- S-a găsit soluţia legală pentru că ordinul este emis în baza unor legi, nu este un hatâr pe care ni l-a făcut ministrul nouă, că eram noi mai frumoşi sau mai apropiaţi de domnul ministru.

▶ [TC 04:38]
- Ca şi în cazul gazelor de şist, despre care am zis că nu se fac şi nu se vor face, aşa şi in cazul spitalului am zis că se rezolvă şi s-a rezolvat.

2.283 vizualizări |7m56s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1324 secunde.