TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 11:00
Temperatura5.2 °C
Umiditatea 99%
Presiunea 982.1
Vânt3.1 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
13-12-2019
VALUTARON
EUR4.7786
USD4.2746
GBP5.7198
XAU202.1797
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Constantinescu: "Voi face analize medicale la o clinică de specialitate din Bucureşti şi în urma acelor rezultate voi decide dacă îmi voi da demisia. Sau nu". Totodată primarul Constantinescu vorbeşte în premieră despre dosarul său din justiţie şi recunoaşte unde e clar problema. Conferinţă de presă primărie. 16 Februarie 2015

▶ [TC 00:50]
Primarul Constantinescu vorbeşte în premieră despre dosarul său din justiţie şi recunoaşte unde e clar problema

▶ [TC 20:23]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad:
- Eu mă fac vinovat că am semnat, trebuie să recunosc lucrul ăsta, dar - şi nu ştiu dacă există o circumstanţă atenuantă că nu am ştiut - dar ce mi se pare... aşa, curios, sau... asta e viaţa, nedreaptă, nici colegii mei de specialitate nu mi-au spus: "Domnu' primar, vedeţi că puteţi fi sau că sunteţi în conflict de interese". Şi sunt convins că nici ei n-au ştiut lucru ăsta. Nici domnul Ciobanu, care a fost la Parchet, nici domnul Şolcă în calitate de şef Serviciu Investiţii, nici domnul secretar şi nici doamna Magda, şef Serviciu Judiciar.

▶ [TC 21:42]
Despre demisie

▶ [TC 28:36]
- După ce mă duc la Bucureşti la analize, probabil la sfârşitul săptămânii sau luni, în şedinţa ordinară de consiliu local de pe 26 Februarie 2015 voi face cererea de demisie sau nu.
- Am vorbit la o clinică şi sper să am un rezultat mai clar care să confirme sau să infirme diagnosticul dat de profesorii şi de specialiştii din Iaşi.

▶ [TC 29:13]
Întrebări

▶ [TC 30:59]
Teo Istrate, Mediafax:
- Există vreun prejudiciu menţionat în actele de urmărire penală ?
Constantin Constantinescu, primar Bârlad:
- Nu există niciun fel de prejudiciu. De nicio natură, material, nematerial, dare, luare de mită, fraudă, nu. Doar conflict de interese. Adică în mod concret, eu în calitate de primar atunci, cel care am avut relaţii comerciale cu cele două firme, nu trebuia să semnez contractul. Avocaţii şi oamenii de profesie cum e doamna Magda ar putea să vină cu argumente de ce a semnat, de ce el trebuia să semneze şi nu vicele. Aceste lucruri se vor spune la judecătorie şi vom şti acolo. Nu vreau să avansez niciun fel de supoziţie.

▶ [TC 33:54]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad:
- Decizia de demisie încă nu e luată. Sunt un pic derutat. Medicii îmi spun "Stai cuminte !", eu... n-aş vrea să stau cuminte.

▶ [TC 36:16]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad:
- Doamna Cezara, şi să nu vă supăraţi că vă spun, nu vi le-aş fi spus dacă nu insistaţi, probabil că lumea din Bârlad, politică, nepolitică, administrativă, de atâţia ani de zile, ştiindu-vă stilul, vă mai aruncă şi nade şi nu-i prima dată. Inclusiv dom' Buzatu, cum ar fi aia cu plecatul în Cuba. Sunt mici răutăţi pe care vi le-aruncă, ştiind că sunteţi dispusă la... să vă vindeţi mai bine ziarul. Asta e situaţia.

▶ [TC 37:35]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad:
- Sunt cam multe coincidenţe: starea de sănătate cu procesul şi atunci toată lumea se întreabă şi e normal să fie aşa. Şi e normal ca... cu o anumită ironie să arunce pe piaţă ca să gustaţi din ele şi să vă vindeţi ziarul.

▶ [TC 42:10]
Primarul a ciocnit o cupă de şampanie cu ziariştii. El a împlinit ieri 62 de ani.

▶ [TC 43:44]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad:
- Pregătim un dosar destul de serios, se pare că vom primi 6.5 milioane de EURO pentru construirea unui noi stadion special de rugby la vechiul stadion al IRB-ului.
- Sunt două variante, să-l demolăm şi să facem unul nou sau, pe structura de rezistenţă care e destul de bună, să facem stadionul nou.

2.461 vizualizări |48m06s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1516 secunde.