TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  07:00
Temperatura9.9 °C
Umiditatea 96%
Presiunea 993.4 mb
Vânt1.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
08-05-2024
VALUTARON
EUR4.9761
USD4.6285
GBP5.7804
XAU343.9028
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă PMP. 6 Martie 2015

▶ [TC 00:00]
Daniel Onofrei, preşedinte org. jud. PMP Vaslui:

▶ [TC 05:21]
Dorin Minciună, candidat PMP la Primăria Bârlad:

▶ [TC 06:31]
Dorin Minciună, candidat PMP la Primăria Bârlad:
- Primarul şi-a dat demisia chiar după conferinţa noastră de presă, nu ca urmare a conferinţei noastre, ci întâmplător, a coincis.
- Trebuie să ne gândim foarte bine, toţi locuitorii oraşului trebuie să se gândească foarte bine, în perioada imediat următoare, la deblocarea activităţii.
- După cum ştiţi, la primărie acum activitatea e blocată, efectiv, am văzut un material în presă prin care viceprimarul, domnul Bunea, nu-şi cunoştea nici atribuţiile, trimitea ziariştii la purtătorul de cuvânt, la contabilul-şef al primăriei.
- Deci este o situaţie blocată la Primăria Bârlad şi aşa cum Guvernul n-a făcut organizat alegeri anticipate în cele 16 localităţi din ţară, probabil nici la Bârlad nu va hotărâ acest lucru, pentru că fiind PSD-ul la putere le e bine aşa, ca alegerile să-i găsească la putere.
- Pentru asta trebuie, măcar cu ajutorul dvs, să deblocăm puţin activitatea la primărie.
- Adică să solicităm ca dl. Bunea să primească fişa de post, în consiliul local să se fixeze viceprimarul, aşa cum e normal, să se deblocheze activitatea.
- Nu mai vorbim de proiectele care sunt stagnate.
- Toată lumea ştie că e blocată activitatea, la toată lumea e frică, e o teroare, nu se ştiu echipele, cum s-a lucrat, cu cine, în proiecte, contracte, ce s-a făcut, ce s-a plătit.
- E o situaţie foarte tensionată.
- Pentru a putea debloca această activitate noi cerem sprijinul presei, cerem sprijinul posturilor de radio şi televiziune, să invite, să solicite punctul de vedere al conducerii oraşului care este acuma al consiliului local, pentru a putea debloca această activitate pe care, practic... nu mai vorbim de locuri de muncă, de şosea de centură, de situaţii care ar trebui îmbunătăţite în oraşul nostru.
- Vorbim de problemele curente, de curăţirea oraşului, de gropile din şoselele oraşului.
- Chiar şi siguranţa persoanelor, a noastră, a tuturor, sunt din ce în ce mai multe furturi, din ce în ce mai multe spargeri, nu ştiu, e o situaţie la toate nivelele, ca să zic aşa, necontrolată, neurmărită, neverificată, o situaţie care poată să ducă la probleme.
- Noi s-o să facem o campanie să jignim, să intrăm în viaţa privată, dar problemele oraşului le vom arăta de fiecare dată.

▶ [TC 12:32]
- Noi deocamdată nu suntem în campanie, nu putem promite că vom face pentru bârlădeni un alt oraş, dar ce vreau să vă spun din capul locului cum am pornit noi la drum, deci numai cu oameni curaţi, deci numai cu oameni cinstiţi, numai cu oameni care vor să facă treabă şi transparenţa va fi cuvântul de ordine pentru partidul nostru.

▶ [TC 13:35]
Dorin Minciună, candidat PMP la Primăria Bârlad:
- Cheltuielile de la primărie, numai pentru flori, sunt peste 6 miliarde (lei vechi, n.r.), am înţeles, o sumă care... când spui 6 miliarde... cred că se rezolvau, dacă reduceam jumătatea din flori din oraş, rezolvam cu canalizarea şi cu apa în cartiere în câţiva ani.

▶ [TC 27:50]
Doina Secăreanu, Media TV: 
- Domnul Minciună, aţi afirmat că activitatea este blocată în primărie. Aţi fost dvs personal şi n-aţi putut să rezolvaţi o problemă ?
Dorin Minciună, candidat PMP la Primăria Bârlad:
- Nu, nu, staţi oleacă.
Doina Secăreanu, Media TV: 
- Deci domnul Minciună, aţi fost în primărie şi n-aţi putut să rezolvaţi o problemă ?
Dorin Minciună, candidat PMP la Primăria Bârlad:
- Da. Da.
Doina Secăreanu, Media TV: 
- Explicaţi, unde, la ce serviciu aţi fost, ca să ştim şi noi să ne ducem pe urmele dvs.
Dorin Minciună, candidat PMP la Primăria Bârlad:
- Păi nu, nu, nu. Nu e blocată primăria că nu...
Doina Secăreanu, Media TV: 
- Aţi spus teroare în primărie.
/.../
Dorin Minciună, candidat PMP la Primăria Bârlad:
- Am un salariat la societatea unde lucrez eu (Iris SA, n.r.) care - s-au dat ajutoare în Bârlad - şi n-a primit ajutoare. Şi m-am dus să vorbesc pentru el. Şi-au zis (cei din primărie, n.r.) că "N-am avut telefonul lui, că a trecut perioada, lăsaţi că o să vorbim, îl notăm...". Dacă era primarul care... era acolo, sunam pe el că-l cunosc şi rezolvam problema, îi dădea zahărul şi uleiul, eu ştiu, ce ajutoare au fost.
Daniel Onofrei, preşedinte org. jud. PMP Vaslui:
- Nu mai spuneţi aşa ceva.

▶ [TC 32:30]
Dorin Minciună, candidat PMP la Primăria Bârlad:
- Consilierul nostru local (Daniel Buzamăt, n.r.) am discutat cu dânsul, este consilierul nostru local în continuare, şi o să participe mai... A fost o perioadă când s-a retras în cochilia lui şi-am discutat numai prin telefon. Dar începând de săptămâna viitoare o să vină şi el la conferinţă, o să vină la partid.


3.966 vizualizări |43m48s
SIMILARE
Conferinţă de presă PMP. 29 Octombrie 2015
3249 vizualizări
45:59
Conferinţă de presă PMP. 24 Aprilie 2015
1643 vizualizări
26:00
Conferinţă de presă PMP. 6 Martie 2015
3967 vizualizări
43:48
Conferinţă de presă PMP. 26 Februarie 2015
2098 vizualizări
42:26

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1103 secunde.