TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  22:00
Temperatura8.9 °C
Umiditatea 92%
Presiunea 987.7 mb
Vânt1.6 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
26-04-2024
VALUTARON
EUR4.9765
USD4.6373
GBP5.8018
XAU350.3208
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă PNL: Dumitru Boroş, candidatul PNL la Primăria Bârlad. 15 Mai 2016

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Dumitru Boroş, candidatul PNL la Primăria Bârlad:
▶ [TC 00:36]
- Observ cu surprindere din partea contracandidatului la funcţia de primar al organizaţiei PSD atacuri îndreptate fie împotiva mea fie a echipei de consilieri PNL.
- Suntem criticaţi pe nedrept, am văzut afirmaţii gratuite cum că eu sau chiar întreg corpul nostru de consilieri am fi oprit investiţia în Munteni şi Podeni, respectiv canalizarea.
- Le transmit oamenilor la modul cel mai serios că nici nu aş fi avut cum să oprim această investiţie, însă această investiţie nu a pornit.
- Niciodată nu am fost împotriva acestei investiţii, dimpotrivă eu am militat pentru realizarea canalizării în Podeni şi am oferit la momentul respectiv o alternativă.


▶ [TC 01:54]
- Se discută foarte mult de către cei de la PSD că planurile noastre sunt fanteziste, că la Bârlad nu se poate nimic şi cei care promit o deschidere pentru Bârlad sunt practic nişte mincinoşi sau nerealişti.
- Am văzut o expunere din partea domnului Adrian Solomon care m-a pus pe gânduri, că de fapt la Bârlad nu se poate face nimic, că Bârladul este în estul României, foarte aproape de Rusia şi că aici nu va veni niciun investitor să investească vreun ban.
- Această gândire este păguboasă, este contraproductivă.
- Dacă ar fi să gândim aşa ar însemna că nici la Constanţa nu trebuie să se realizeze nimic, nici la Galaţi, nici la Iaşi, nici la Suceava şi nicăieri în Moldova.

▶ [TC 03:28]
- Vă pot spune fără nicio rezervă şi fără a exagera că cele două cartiere, Munteni şi Podeni, practic au fost uitate de administraţia PSD.
- Oamenii sunt revoltaţi şi pe bună dreptate, că în aceste cartiere timp de 16 ani nu s-a intervenit, nu s-a făcut nimic pentru oamenii care trăiesc acolo.

▶ [TC 04:44]
- Oamenii de acolo trăiesc mai rău ca în cele mai îndepărtate sate ale comunei.

▶ [TC 05:16]
- Am constatat, chiar la o intervenţie a reprezentantului PSD, unde făcea afirmaţii elogioase la staţie de tratare, când am ajuns pe strada Dochia, spre capăt acolo, chiar am constatat ce apă deversăm noi în râul Bârlad.
- Ni se spunea acolo de fapt că apa pe care noi o deversăm o putem consuma, este bună de băut.
- Vreau să vă spun că nu poţi să te apropii, trebuie să stai la o oarecare distanţă.

▶ [TC 06:00]
- Oamenii sunt hotărâţi, ne-au chemat, ne-au sunat, le-am oferit soluţiile noastre.
- Sunt hotărât ca în cele două cartiere, în situaţia în care bârlădenii vor acorda încredere echipei mele şi mie prin votul din 5 Iunie, să intervin cât mai rapid pentru realizarea canalizării într-o primă etapă.

▶ [TC 07:06]
- Eu aş pune în discuţie, şi lansez o temă de gândire pentru contracandidatul PSD, să ne spună ce facilităţi a făcut administraţia PSD pentru investitorii care ar fi vrut să vină să investească în Bârlad.

▶ [TC 08:42]
- Acum aş putea spune în 2016: "dom'le, au mai condus peşediştii şi prin alte oraşe, au mai făcut câte ceva, da' la Bârlad şi-n Vaslui şi-n Huşi nu s-a întâmplat nimic în domeniul economic, de a atrage investitori şi fonduri UE", şi în primul rând mă refer la Bârlad.
- Cum a putut un oraş ca Aradul să deschidă oraşul pentru investitori ? Cum au putut cei de la Roman ? De la Suceava ? Cum de la Bârlad nu se poate ?
- De ce să le spunem oamenilor că aici nu se poate, pentru că această linie pe care o trasează PSD-ul este o linie înfundată, o linie spre sărăcie şi izolare.
- Este greşită abordarea celor de la PSD şi în primul rând a candidatului.
- Ar fi interesantă o discuţie, chiar şi directă cu candidatul PSD, în acest domeniu.
Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui 
- ÃŽl provocaţi la o dezbatere ?
Dumitru Boroş, candidatul PNL la Primăria Bârlad:
- ... şi chiar la o dezbatere.

▶ [TC 10:16]
- Nu voi accepta devize aşa cum erau făcute, în 3 rânduri şi cu miliarde de lei care treceau aşa pe sub ochii consilierilor locali, şi când îi întrebai "dom'le, demonstraţi, dom'le şi nouă cum aţi ajuns dvs la cifra de 1 miliard", stăteau acolo şi zâmbeau pe sub mustaţă toţi consilerii.
- Deci aceste lucruri nu se vor mai repeta niciodată în Primăria Bârlad.

▶ [TC 12:14]
- Eu am făcut parte din acel Grup de Iniţiativă, am fost alături de bârlădeni şi să nu se mai spună că primarul Constantinescu şi domnul Solomon au adunat lumea în Piaţa Civică din Bârlad.
- Eforturile au fost făcute de acei membri din Grupul de Iniţiativă şi toată lauda pentru protopopul de Bârlad, domnul Vasile Lăiu, pentru că el a fost sufletul acelei mişcări.

▶ [TC 13:03]
- Semnalele sunt încurajatoare, oamenii vor schimbare şi această schimbare se va realiza.
- Drumul liberalilor este deschis spre Primăria Bârlad iar oamenii sunt alături de noi.


▶ [TC 14:06]
- Aş mai semnala atitudinea total greşită a administraţiei PSD faţă de comunitatea de romi.
- Dacă dvs vă aduceţi aminte de zidurile ridicate la Baia Mare, când acel primar a fost criticat, le spunem oamenilor de aici că la Bârlad s-au făcut ţarcuri.
- Deci primăria Bârlad a investit miliarde de lei şi i-a investit greşit, au făcut ţarcuri la cei care sunt din comunitatea de romi şi trăiesc într-o mizerie de nedescris, acolo pe Grigore Ignat.

15m34s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1094 secunde.