TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 05:00
Temperatura-1.0 °C
Umiditatea 49%
Presiunea 1003.1
Vânt0.7 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
22-03-2019
VALUTARON
EUR4.7509
USD4.1988
GBP5.5172
XAU177.1757
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Dumitru Boroş, candidatul PNL la Primăria Bârlad: "Fac un apel către ceilalţi contracandidaţi care nu au cum să câştige Primăria Bârlad, având în vedere numărul mic de voturi pe care l-au primit de la alegătorii bârlădeni, să se alăture echipei PNL condusă de subsemnatul". Conferinţă de presă PNL. 29 Mai 2016

Dumitru Boroş, candidatul PNL la Primăria Bârlad:

▶ [TC 07:08]
- Sondajul pe care noi l-am dat publicităţii şi care este grefat de o realitate - iar cei care nu cred în acest sondaj să dea publicităţii sondajele lor - evidenţiază că ceilalţi contracandidaţi nu au cum să câştige primăria municipiului Bârlad.
- Nu îi ignorăm, nu îi minimalizăm, dar aceasta este realitatea.
- Mai avem o săptămână de foc, decisivă, la sfârşitul căreia va trebui să spunem că la Bârlad s-a scris istorie, că la Bârlad, după 16 ani de PSD, avem un primar liberal şi-o echipă de consilieri liberali puternică.
- În acest context, fac un apel către ceilalţi contracandidaţi care nu au cum să câştige Primăria Bârlad, având în vedere numărul mic de voturi pe care l-au primit de la alegătorii bârlădeni, să se alăture echipei PNL condusă de subsemnatul.
- Către cei care nu sunt hotărâţi şi nu ştiu cui să dea votul - este momentul să se gândească la Bârlad, la viitorul Bârladului şi să se alăture echipei PNL.
- Către cei care sunt actualmente în ipostaza de a spune "nu mă prezint la vot, nu mă interesează" - îi chemăm alături de vot şi de noi, explicându-le că fiecare vot contează, că un vot poate să facă diferenţa pe 5 Iunie 2016.

▶ [TC 11:30]
- Am un mesaj către domnul Dionisie Lefter, care se revedincă a fi un om cu vederi liberale, un om pentru schimbare, care priveşte cu încredere spre viitor.
- Dumnealui, în acest context, nu are nicio şansă să câştige primăria municipiului Bârlad.
- Lucrurile aşa stau şi nu sunt afirmaţii gratuite.
- Nu sunt mânat de anumite interese obscure.
- Este o realitate pe care noi o trăim iar dumnealui, dacă doreşte într-adevăr schimbarea, dacă doreşte să se alăture forţelor care vor să deschidă Bârladul, să vină în echipa PNL alături de noi.
- Îi spun foarte clar şi răspicat că acele voturi pe care dumnealui le cumulează sunt nişte voturi pierdute, aruncate şi dumnealui trebuie să înţeleagă acest lucru, la fel ca şi alegătorii care s-au îndreptat către dumnealui.
- De ce spun acest lucru ?
- Domnul Lefter candidează doar la funcţia de primar.
- Sondajul evidenţiază această realitate.
- Dumnealui nu candidează la funcţia de consilier şi în acest context toate voturile sunt pierdute sau se pot contabiliza la domnul Adrian Solomon.
- Am spus aceste lucruri la modul cel mai serios, să ajungă acolo unde trebuie pentru că fiecare vot contează iar un vot poate face diferenţa.

14m13s


 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0651 secunde.