TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 03:00
Temperatura13.0 °C
Umiditatea 98%
Presiunea 988.7
Vânt0.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
21-05-2019
VALUTARON
EUR4.7627
USD4.2726
GBP5.4233
XAU175.2584
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă PSD. 1 Iunie 2016

Adrian Solomon, candidatul PSD la Primăria Bârlad:
▶ [TC 11:32]
- Trebuie spus că domnul Dan Marian a fost prezent luni într-o şedinţă grandioasă la sediul PNL Bârlad, probabil că joacă viitorul politic, toată forţa PNL-ului fiind concentrată în Bârlad şi făcând strategii peste strategii, prin care să reuşească să depăşească cele 30 de procente care ne despart în acest moment.
- Problema este că nu vor putea s-o facă nici prin metodele pe care le-a diseminat domnul Dan Marian în şedinţa respectivă.
- Şi dacă vă vorbesc vă vorbesc pentru că ştiu ce-a încercat să-i convingă şi poate că unii chiar achiesează, fiind exaltaţi, ca Şuple, care stăteau la Cuptorul cu Lemne şi gândeau strategii savante.
- Strategia lor se bazează, la fel ca şi la Daniel Andrei, pe mituirea alegătorului.
- Este o metodă implementată în parte de către Daniel Andrei, şi care probabil a dat un oarecare rezultat superior celui real.
- Domnul Chelaru are plângerile noastre făcute încă din 2012 şi n-a dat nicio soluţie pe el.
- Cu copii identificaţi, cercetaţi de către poliţie, şi n-am văzut încă să fi luat vreo măsură.
- Sper să nu se întâmple lucrul ăsta şi de data asta când domnul Dan Marian le-a povestit cum e bine să mituiască un cetăţean, care cetăţean nu dă banii mai departe ci aduce cu siguranţă 10 voturi sigure pentru partidul lor.
- Ei au făcut şi nişte liste când au mers prin tot oraşul.
- Probabil aveţi cunoştinţă despre listele pe care le completează echipa de campanie a domnului Boroş, cu număr de telefon şi tot ce trebuie /.../

▶ [TC 14:25]
- Practicile mafiote ale lui Dan Marian nu vor pune în pericol rezultatul alegerilor dar vor pune în pericol nişte oameni care, găsiţi în această situaţie, pot să sufere rigorile legii.

20m16s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0613 secunde.