TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 18:00
Temperatura15.5 °C
Umiditatea 51%
Presiunea 998.9
Vânt3.2 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
22-10-2021
VALUTARON
EUR4.9467
USD4.2501
GBP5.8655
XAU244.9416
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă PSD: consilierii locali Andrei Huiban şi Sorin Răducanu. 5 Martie 2018

Andrei Huiban, consilier local PSD
▶ [TC 02:00]
- În ceea ce priveşte evoluţia relaţiei între consilierii PSD şi administraţie, poate că aţi observat că există e deteriorare a acestor relaţii, mergând până la apostrofări de limbaj - aş spune jignitoare - care încalcă regulamentul CL.
- Noi am încercat săptămâna trecută într-un mod destul de moderat să atragem atenţia atunci când ne-am pus acea etichet utilizând cuvântul pe care primarul l-a folosit într-o şedinţă anterioară ("şmecher", n.r.) în legătură cu un consilier local de al nostru, dl. Motrea.

▶ [TC 04:14]
- Punctul meu de vedere este că acest apelativ, "şmecher", împreună cu altele, reprezintă o formă de intimidare la adresa consilierilor locali, în special celor din opoziţie, pentru că dumnealui nu are aceeaşi reacţie şi pentru consilierii PNL.

▶ [TC 05:18]
Despre patinoar

▶ [TC 07:16]
Despre votul pentru cel de-al 10-lea consilier PNL

▶ [TC 09:17]
- Sunt două tabere - din ce-am înţeles, am spus-o şi public - în PNL, care se luptă - e o metaforă, e adevărat - la baionetă şi vedem lucru acesta şi în promovarea consilierilor de pe listă.
- Înţeleg că domnul Budescu este în tabăra domnului Olteanu în timp ce doamna Radu este în tabăra domnului Boroş.

▶ [TC 10:28]
- Noi am votat acest proiect pentru că vrem ca primarul să aibă o majoritate simplă, împreună cu domnul Sârbu, şi cu această majoritate simplă să îşi treacă proiectele care necesită majoritate simplă, ca să nu fim acuzaţi că noi boicotăm în permanenţă şi avem un rol malefic în minunatul mandat pe care o să-l aibă până-n 2020 şi-atât domnul primar Boroş.

▶ [TC 11:04]
Despre bugetul pe 2018

▶ [TC 15:20]
Sorin Răducanu, consilier local PSD

▶ [TC 22:50]
Andrei Huiban, consilier local PSD

▶ [TC 24:38]
Despre achiziţia centralei termice de pe Bd. Epureanu

▶ [TC 24:56]
- Din punctul nostru de vedere - dar noi nu suntem instituţie care să certificăm acest lucru - e vorba de un conflict de interese pe care, din păcate, domnul primar nu a reuşit să-l gestioneze.
- Noi am vrut doar să-i atragem atenţia.
- Într-o discuţie pe care am avut-o cu dumnealui după şedinţă, îmi reproşa că mă ocup de articole de presă, că eu sunt cel care caut nu-ştiu-ce să-i fac dumnealui.
- Nu. Tot colegi de-ai dumnealui doresc să-i facă rău domnului primar.
- Oameni din interiorul PNL.

▶ [TC 26:13]
- Tot persoane din PNL sau de pe lângă PNL mi-au spus mie spre exemplu - n-o să dau nume, deocamdată ! - în discuţii particulare, "De ce n-aţi lăsat să treacă proiectul cu AFi ca să putem să-i facem plângere la ANI domnului primar ?!"
- Noi nu vrem să facem plângere, noi nu vrem să facem cerere, nu vrem să trimitem scrisori la nicio instituţie publică.
- Vrem doar să atragem atenţia public, transparent, colegial aş spune mai degrabă, asupra acestor greşeli voite sau nevoite ale actualei administraţii.

▶ [TC 26:53]
Întrebări

2.261 vizualizări |36m55s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1423 secunde.