TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  10:00
Temperatura8.9 °C
Umiditatea 83%
Presiunea 984.0 mb
Vânt3.1 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
25-04-2024
VALUTARON
EUR4.9763
USD4.6386
GBP5.8067
XAU346.8933
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă deputat PSD Adrian Solomon - 16 Octombrie 2009

Adrian Solomon, deputat PSD:

"Dl Pintilie mă asemăna cu dl Vanghelie. E o onoare pentru mine să fiu asemănat cu un om care câştigă singur alegerile de atâţia ani în Bucureşti. Aş vrea să ajung la performanţa domniei sale din acest punct de vedere. Îi mai cerea dlui primar să facă un sector 5 special pentru mine. Îi aduc aminte dlui Pintilie că în sectorul 5 se află Primăria Generală a Capitalei, Parlamentul României, Palatul Cotroceni plus o bună parte din cele mai selecte cartiere ale Bucureştiului."

"Ceea ce mă uimeşte pe mine este că dl senator, în maşină, ascultă manele. Pentru că de manele am dat eu când am căutat "să fii om e lucru mare". La radio nu are cum să asculte astfel de melodii ci doar daca are vreun cd, şi atunci este explicabil gustul său pentru manele pentru că, după cum ştiţi, este cel mai de seamă lingurar din senatul României şi cel mai senator dintre lingurarii din Obârşeni-Voineşti."

"Dl senator Pintilie îl îndeamna pe dl Carp să-mi facă mie Doi şi-un Sfert. Însă eu nu am nevoie de Doi şi-un Sfertul lor pentru că am Doi şi-un Sfertul meu. Vroia el să facă o glumă pe care a forţat-o la maxim şi care nu-şi avea rostul. V-am obişnuit încă de la primărie ca eu să mă informez de la nişte papagali. Întrucât papagalii Dan (Marian, n.r.) şi Daniel (Drăgan, n.r.) şi-au dat obştescul sfârşit pentru că-s niste păsări trecătoare, am achiziţionat alte zburătoare pe care i-am botezat pe unul Vasile şi pe altul Pintilie. Ăla mai colorat e Pintilie că na!, lingurarii-s mai coloraţi de regulă."

"Şi pentru că e vorba de gusturile muzicale ale unuia sau altuia, vă prezint dedicaţia mea către dl Pintilie, o dedicaţie mai mult decât potrivită. (n.r. intră videoclip Cassa Loco - Nu eşti tu un pic cam prost) Ascultaţi versurile. Le mulţumesc celor de la Cassa Loco pentru că ne-au dat posibilitatea să-l vedem pe Pintilie aşa cum a fost el lăsat pe pământ de Doamne-Doamne."

"Şi tot Cassa Loco ne ajută să înţelegem cum a ajuns dl Pintilie senator al României. (n.r. intră videoclip Cassa Loco - Cine are noroc are) Iată că s-a încheiat şi a doua dedicaţie specială pentru dl Pintilie, cel care a ajuns senator cu un noroc nemaiîntâlnit şi după cum aţi văzut versurile sunt special scrise pentru tipul de om pe care-l reprezintă dl Pintilie şi anume acei îmbogăţiţi după revoluţie."

"Reparaţii DN24, iată, asta poate fi cu adevărat o întrebare supărătoare, ce-i drept, pe care mi-o asum ca atare. "CNADNR a reparat DN24 de la ieşirea din Bârlad până în judeţul
Galaţi. Vă rog să-mi comunicaţi cât a costat această lucrare, care a fost procedura de achiziţie publică, şi ce termen de garanţie are această lucrare. Vă mulţumesc!
"
Iată o maximă aroganţă din partea unui deputat ales al acestei ţări care vrea să afle cum se cheltuie banii publici, pentru că drumul respectiv numai de calitate nu este, pentru că este mai vălurit
decât era înainte, pentru că stă apa pe această şosea unde se merge cu peste 100km/h şi oricând se poate întâmpla fenomenul de aquaplanare."


1. PLAY "Dl Pintilie ma asemana cu Vanghelie". Papagalii Pintilie si Vasile
2. PLAY Prima dedicatie pentru dl Pintilie, "Cassa Loco - Nu esti tu un pic cam prost?"
3. PLAY De ce nu are dl Pintilie par - reclama interzisa de CNA
4. PLAY A doua dedicatie pentru dl Pintilie, "Cassa Loco - Cine are noroc are"
5. PLAY Conferinta de presa integral, 103 min.
3.367 vizualizări |79 comentarii120m33s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 14 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1101 secunde.