TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  07:00
Temperatura7.8 °C
Umiditatea 91%
Presiunea 981.9 mb
Vânt4.2 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
25-04-2024
VALUTARON
EUR4.9763
USD4.6386
GBP5.8067
XAU346.8933
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă deputat PSD Adrian Solomon - 9 Decembrie 2009

Adrian Solomon:

"Alegerile n-au fost nici câştigate, nici pierdute, ci au fost furate."

"Domnul Pintilie are capul mic, chiar foarte mic, şi mai e şi plin de chelie."

"Traian Băsescu a avut la Bârlad cu 7.000 de votanţi mai puţin decât din 2004. Probabil pe aceştia nu i-a găsit dl Pintilie să le cumpere votul cu câte 500.000."

"Ca să le tăiem macaroana celor de la PDL care se văd super învingători pe Bârlad, ei au mâncat o bătaie de le-a sunat apa-n cap. Pe colegiul senatorial Bârlad dl Pintilie a fost bătut măr!"

"Cu câţi pumni în gură a împrăştiat soţul primăriţei de la Griviţa, tot au mâncat bătaie la voturi."

"Toate metodele Pintiliene, Cărăriene sau a oricăriu alt zăpăcit de pe la PDL n-au dat roade."

"Mircea Geoană a câştigat alegerile în România cu 15.000 de voturi în plus. Preşedintele a fost decis de voturile maneliştilor din exterior. Nu cred că oamenii serioşi s-au dus să voteze Traian Băsescu. Nu eu îmi făceam campanie pe Taraf TV, ci pe domnul Traian Băsescu îl cântau Guţă şi maimuţă, pe-acolo, cum se mai chemau ei..."

"Trebuie să luăm o decizie, ca toţi cetăţenii români trăitori în România să voteze la aceste alegeri. Pentru că preşedintele are jurisdicţie numai pe teritoriul naţional. Nu are jurisdicţie în Italia, în America sau nu ştiu unde. Este preşedintele României, nu este preşedintele românilor. Este o diferenţă foarte foarte importantă din punct de vedere juridic."

"Pentru că nu mi se pare normal ca unii care trăiesc de 20 de ani în alte ţări, şi şi-au decis singuri soarta să trăiască acolo, să decidă pentru noi, cei care trăim cu de-alde Băsescu, Bordureanu, Udrea, Blaga şi toţi hoţii de pe pământul ăsta. Un lucru trebuie să fie clar pentru toată lumea. Naţiunea este definită de teritoriul comun, de limba comună, de economie naţională, de istorie naţională, nu este definită de popor. Preşedintele este al României şi trebuie decis aici în graniţele istorice recunoscute ca atare de comunitatea internaţională. Nu aiurea, prin tot fel de chestiuni."

"Un secretar de stat a murit în 2006 şi-a votat în 2009. Un hâtru spunea că "dom'le, trebuia să se aprobe urna mobilă şi în cimitir"."

"În legătură cu ceea ce aşteaptă PDL-ul, să-mi dau eu demisia... presedenţia PSD Bârlad este o chestiune internă, şi cum spunea bunicu, "nu-i treaba măgarului că fată vaca greu". Probabil îmi voi da demisia exact ca Băsescu în 5 minute după validarea alegerilor. Deci, după modelul Băsescian, să tacă din gură cei de la PDL."

"Pintilie va pleca din parlament, prin votul de la referendum, şi prin votul populaţiei de peste 3 ani."

4.135 vizualizări |99 comentarii36m58s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 13 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1109 secunde.