TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  08:00
Temperatura7.9 °C
Umiditatea 88%
Presiunea 982.6 mb
Vânt3.4 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
25-04-2024
VALUTARON
EUR4.9763
USD4.6386
GBP5.8067
XAU346.8933
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă PRM, 5 Septembrie 2010

Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Aş vrea să-i atenţionez pe colegii mei că discursurile politice trebuie să fie atât de lungi sau atât de scurte precum fusta doamnei Udrea. Lasă să se vadă totul dar ascunde esenţialul."

Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Vreau să vă spun că urmăresc ce se întâmplă în judeţul Vaslui. (...) S-au impus în ultima perioadă, repet, "impus", un cuvânt frumos, prin prestaţia şi seriozitatea lor, câţiva oameni politici. Şi, o să vi se pară ciudat ca un om de la alt partid să aprecieze capacitatea şi implicarea unor oameni de la alte partide."

Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Pentru că este frumos, am să încep cu reprezentantul PRM, George Iacomi. Consilier judeţean. La prima legislatură. Mai timid în primul an, fără să copie vreun model, pregătit şi foarte serios, are luări de poziţie aproape la fiecare şedinţă a CJ. Îl urmăresc îndeaproape, el în calitatea de consilier judeţean şi reprezentant al Bârladului acolo are o prestaţie foarte bună. Nu discut aici despre prestaţia lui ca lider al Organizaţiei de Tineret Bârlad. C-ar însemna să stăm la 2km distanţă unul de altul. Singura chestiune pe care eu i-o pot imputa domnului Iacomi e că se repede la microfon şi în loc să vorbească uneori ţipă. Reglează-ţi, tinere... ăăă, tirul. Pentru că-i demonstrat istoric, şi vreau să faci o excepţie, toţi oamenii care vorbesc tare sunt proşti. Alin Juverdeanu de la PNL văd că încearcă să ţi-o ia înainte. Nu te repezi în oişte, dar ai grijă că tu acuma îţi faci ucenicia. Dacă ai să fii bun, la toamna cealaltă te mutăm la liceu. Te promovăm. Am gânduri serioase, te-nfiez!"

Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Mergem mai departe. S-a impus foarte serios şi-aici, cât a lucrat în administraţia locală, şi la Bucureşti, deputatul de Bârlad Adrian Solomon. A ştiu cu măiestrie chirurgicală să taie cordonul ombilical care-l ţinea de Titi Constantinescu. Deci el a devenit o persoană oarecum independentă. Nu neapărat material. Sub aspect mental. Eu l-am apreciat când era viceprimar că mă-ntâlneam cu el în dimineţile când alţii dormeau. Umblând prin oraş. A avut o prestaţie foarte bună şi, dacă va înţelege să uite momentele întâmpinărilor cu fanfară şi să citesc în Parlamentul României şi să văd pe site "Legea Solomon" privind cutare sau cutare, eu îi prevăd acestui tânăr un destin politic de excepţie. El poate deveni foarte bun în opoziţie şi vreau să-l văd, pentru că probabil va candida şi tura viitoare, cum va fi bun la putere. Pentru că în opoziţie vorbeşti. Dar când eşti la putere tre' să şi vorbeşti să şi faci. Viitorul său politic va fi în aşa măsură creionat funcţie de atitudinea pe care el va şti s-o aibă faţă de liderul organizaţiei judeţene, Dumitru Buzatu, care este un lider autentic şi foarte percutant. Dacă Solomon, care i-a lăsat pe ceilalţi în urmă, se apropie la mai mult de 2 cm de Buzatu, va trebui să-l depăşească pe dreapta. Pentru că pe stânga e mai complicat. Şi-atunci, Solomon, probabil că în loc să ajungă la a doua legislatură în Parlament, va fi maxim director la Grădina Zoologică Bârlad."

Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Mergem mai departe. Foarte bună prestaţie a doamnei Gabi Timofte, consilier judeţean din partea PDL-ului, de-aici din Bârlad. Elegantă, bun-simţ, percutantă şi-ntotdeauna se reportează la Bârlad."

Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "La deschiderea anului şcolar probabil mă voi duce în comuna Dragomireşti, unde în '76, la Şcoala "Poiana Petrii", la 20 de ani, absolvent al Liceului Pedagogic, eram învăţător. Şi mă duc să-i văd pe nepoţii celor cărora - eu am 150 de ani dacă nu ştiaţi! - le-am fost învăţător atunci."

Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Cum vă înţelegeţi inter-instituţional cu prefectul Szekely?"
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Perfect. (pauză scurtă) Ne ignorăm reciproc!"

Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Nepoate, nu mă-ntrebi nimic? Exploatează-mă, că-s..."
Valentin Tălpău, reporter Est1 TV: "Astăzi nimic."

4.368 vizualizări |13 comentarii51m33s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 13 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1096 secunde.