TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  18:00
Temperatura11.5 °C
Umiditatea 89%
Presiunea 992.6 mb
Vânt0.7 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
08-05-2024
VALUTARON
EUR4.9761
USD4.6285
GBP5.7804
XAU343.9028
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Adrian Solomon, 28 Octombrie 2010

Adrian Solomon: "Aţi văzut cu toţii, parlamentarii puterii din judeţul nostru, e vorba de dl. Pintilie, de dl. Dan Marian, Cărare şi ceilalţi, au preferat să respecte ordinele de partid şi nu s-au gândit nicio clipă la alegătorii lor, care sunt, poate, cei mai săraci din România şi din UE."

Adrian Solomon: "Deci spuneam că domnul Pintilie, în primul rând, că asta ne interesează pe noi, restul treaba lor, să se spele pe cap cine s-o pricopsit cu Cărare, cu Dan Marian şi cu restul, deci domnul Pintilie a votat ca guvernul Boc să continue să lucreze, să lucreze prost în guvernarea României şi mai mult decât atât să facă rău poporului român."

Adrian Solomon: "Dacă l-aţi ascultat pe Boc aţi văzut că la un moment dat vorbea atât de frumos de despre guvernarea sa, încât credeai că trăieşte în altă ţară!"

Adrian Solomon: "Cel mai grav pentru ţară e să pui un incompetent să lucreze, iar de ieri guvernul Boc lucrează în continuare pentru distrugerea României."

Adrian Solomon: "Această nenorocire care se cheama guvernul Boc a rămas în funcţie şi datorită votului domnului Pintilie. Aşa că dragi bârlădeni, când îl vedeţi pe domnul Pintilie pe stradă, nu-l mai întrebaţi dacă a asfaltat bulevardul Republicii c-aţi văzut că l-a asfaltat, nu-l mai întrebaţi dacă a făcut şoseaua de centură pentru că aţi văzut c-a făcut-o, nu-l mai întrebaţi dacă... a făcut ceva pentru Bârlad că aţi văzut că a făcut, întrebaţi-l "de ce l-ai lăsat pe Boc, domnu' Pintilie?". Nu ţi-e frică să mai umbli pe stradă? Oare domnul Pintilie a mai făcut piaţa în Bârlad de ceva vreme? Oare domnul Pintilie a mai ieşit pe stradă, să plimbe căţelul măcar, dacă are, să se întâlnească cu cetăţenii bârlădeni?"

Adrian Solomon: "Înţeleg că era foooaaarte relaxat şi binedispus dimineaţă că rămăsese Boc în funcţie. Îl aştept sâmbătă, duminică, la ce oră vrea domnia sa, în mijlocul Pieţei "9 Mai", să vedem dacă poate să vină. Păi nu ştiu dacă reuşeşte să treacă de poporul care este foarte încântat de prezenţa domnului Boc la guvernare."

Adrian Solomon: "Pentru că eu ştiu că pe mine mă opresc oamenii pas cu pas. Şi-mi spun, "faceţi ceva, daţi-i pe-ăia jos!". Am făcut ca trenul ieri, m-am dat cu fundul de pământ, cu capul de pereţi, am urlat, am zbierat, am bătut cu pumnul în masă... N-ai ce face! N-ai ce face, pentru că sunt nişte indolenţi la PD care-au stat în bancă ieri, în loc să se urnească şi să voteze împotriva acestui guvern. Sau măcar să se fi urnit să voteze pentru guvernul respectiv. Mai greşeau unu, doi, şi pica Boc."

Adrian Solomon: "Să-i mulţumim domnului Boc pentru faptul că ignoră total refacerea DN24 care trece prin Bârlad. E vorba de Bulevardul Republicii. Pintilie nu mai vorbeşte nimic de 5 luni de zile. Tace ca măgaru-n ceaţă. Pentru că ştie că i s-a dat cu flit total în chestiunea asta. Şi-acuma nu ştie cum să se lege disperat de-un proiect care este eligibil din Decembrie 2008, când domnul Pintilie se juca cu găletuşa în nisip, ca om politic. Şi vine el şi spune că, vai de mine, ce fapte de arme o să facă el, c-or să semneze în sfârşit ăia de la minister ceea ce-ar fi trebuit să semneze din primăvara lui 2009."

Adrian Solomon: "Eu l-aş fi făcut erou al Bârladului pe Pintilie dacă ieri se ducea, chiar dacă nu pica Boc, dar măcar vota pentru căderea guvernului. Era dat afară, îl luam la noi, îl făceam deputat în locul meu şi rămânea până la adânci bătrâneţi eroul Bârladului. C-a avut curajul să înfrunte un regim despotic şi dictatorial."

Adrian Solomon: "Dacă nu eşti în stare să te comporţi aşa cum îţi spune populaţia, n-ai decât să intri în văzduhul istoriei, în negura vremurilor, pentru că nu-l văd pe Pintilie cum poate să justifice o noua candidatură măcar, d-apoi să mai aibă şi tupeul să explice de ce vrea să mai iasă o dată senator sau ce-a vrea el să iasă. Pentru că nu are nimic în spate."

Adrian Solomon: "În rest, n-o să zic ca Băsescu "ruşine, Dinu Patriciu", o să zic "să-ţi fie ruşine, domnul Pintilie", pentru că n-ai avut curajul ieri să votezi, sperând într-un potop de proiecte finanţate pentru colegiul domniei sale, probabil vor mai veni 2.5 miliarde pe care le va da pe-un drum la ţară, ca să-şi tragă şi el o maşină de balast să-şi termine casa. Ăsta este marele senator Pintilie care face afaceri cu bani publici ca să-şi termine şi el o casă."

3.643 vizualizări |23 comentarii40m30s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 13 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1106 secunde.