TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  07:00
Temperatura7.8 °C
Umiditatea 91%
Presiunea 981.9 mb
Vânt4.2 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
25-04-2024
VALUTARON
EUR4.9763
USD4.6386
GBP5.8067
XAU346.8933
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Primărie, 24 Martie 2011

▶ [TC 00:00]
Primarul, supărat că doar o parte a presei a relatat evenimentul "Zilele Cuza" de la Bârlad


▶ [TC 06:30]
Unde şi când se va amenaja pista pentru elicopterul SMURD?


▶ [TC 07:50]
Suma totală pentru investiţii în 2011 comparativ cu 2010


▶ [TC 08:28]
Data licitaţiei pentru reabilitarea străzilor din cartier Deal 2 şi câte firme s-au înscris


▶ [TC 13:49]
Situaţia actuală a azilului de bătrâni. Cine este proprietar


▶ [TC 24:59]
Cât costă studiul de fezabilitate pentru strada Republicii


▶ [TC 31:57]
Apartamentul PDL

                        
FOTO: Primăria Bârlad

▶ [TC 34:51]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Cum este posibil, un om atât de manierat şi bine crescut şi intelectual cum este domnul preşedinte al PDL Bârlad, domnul senator Pintilie, să fi acceptat mizeria asta de acolo, el care vrea să fie în continuare parlamentar sau primar, sau cei din conducere? Veţi vedea şi dvs. cum arată un obiect pe care noi, cetăţenii, l-am dat, aşa cum spune legea, să-l administreze şi să-l folosească pentru un partid care, repet, se vrea la guvernare şi, probabil, nu numai la nivel central ci şi la nivel local. Mă întreb cum ar arăta un primar, fie el cu numele Pintilie sau un altul, un om care administrează un apartament cu două camere aşa cum veţi vedea imediat."

▶ [TC 36:16]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Dacă vouă vă place cum arată... şi că oamenii ăştia merită să mai candideze la... ca şi consilieri sau asta... eu mă îndoiesc."

▶ [TC 37:11]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Am şi aici... în xerocopie actele, hotărârea prin care li s-a dat, horărârea prin care li se va lua... şi, Cezara, că tu esti mai prieten cu Pintilie, ţi le dau ţie!"
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Du-te, bre, ce mă tot freci la cap?!"
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Şi dacă zic aşa, ţi-am tras un pumn în cap?!"
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Păi da, dă... dă-mi, ca să aibă ce da bengăniţii "iştia" pe televizor!"
(râsete)
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Da, ce să spun, râdeţi, parcă-ţi... eeei!"

▶ [TC 38:18]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Ar fi fost bine el, cabinetul lui, să-l mute aici, în mizeria asta!"


▶ [TC 40:42]
Asfaltarea străzii Republicii

Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Se pare că domnul deputat Dan Marian a auzit de la doamna Anca Boagiu şi de la Umbrărescu faptul că insistăm... o fi auzit şi el! Normal! ...şi facem lobby pentru strada Republicii şi, vă spun, ne-am întâlnit, mi-a zis exact, v-am reprodus exact mot-a-mot ce mi-a zis, puteţi verifica dându-i un telefon, sunt sigur că aşa va fi, şi mi-a zis că va face el lobby pentru noi, va veni cu doamna Anca Boagiu la Bârlad pentru că, zicea dânsul, de atâta timp ar fi putut rezolva domnul Pintilie, dar se pare că ceea ce intuiam noi, eu, adică că el n-are reprezentativitate acolo şi nu-l prea ia nimeni în seamă pe Pintilie e adevărat, spunea şi domnul deputat (Dan Marian, n.r.)."


▶ [TC 41:48]
Sterilizarea câinilor


▶ [TC 43:59]
Modernizarea Grădinii Zoo


▶ [TC 44:36]
Şoseaua de centură

▶ [TC 45:16]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Ăsta este graficul, ăsta este... n-are nimeni nicio treabă, senatorul, deputatul. Are şi el (senatorul Pintilie, n.r.) un prieten acolo şi tot îl întreabă pe ăla şi v-aruncă vouă cucuri la conferinţa de presă."


▶ [TC 45:28]
Canalizarea Munteni - Podeni

Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Singura, sau piatra de încercare, şi puteţi să consemnaţi lucrul ăsta, pentru Pintilie, şi tot respectul dacă face lucrul acesta, este să aducă bani pentru canalizare menajeră şi pluvială Munteni - Podeni. De ce vă spun lucrul acesta? Că din surse destul de importante, cred că bănuiţi cine, mi s-a spus ieri că domnul Pintilie nu va primi banii aşa cum a promis bârlădenilor pentru această investiţie şi ea, din această cauză, nu se va face, anul ăsta. Pentru că noi am mers pe mâna lui crezându-l onorabil, atunci când a zis că are asigurată finanţarea, am şi făcut proiect şi-am cheluit o mulţime de bani pentru acest proiect şi studiu e fezabilitate, şi se pare că (...) nu va primi bani pentru această investiţie. Şi atunci am să invit pe toţi cetăţenii care locuiesc, şi nu sunt puţini, sunt vreo 18.000, din Munteni - Podeni, să se adreseze la cabinetul domnului senator. I-aş ruga pe toţi să vină o dată! Pentru că din cauza lui am scos investiţia din bugetul de anul acesta. Făceam cât făceam, 10 străzi azi, 10 străzi mâine, şi 2-3 ani de zile era gata, dar iată că am mers pe mâna - cum se spune la poker, care ştie - pe această mână care s-a dovedit mână moartă şi, acuma eu spun să dea Dumnezeu să n-am dreptate şi investiţia să se facă! Merg în genunchi până la Grădina Publică de-aici, la următoarea conferinţă de presă! Dar din surse demne de luat în seamă, chiar din interiorul lor se pare că... n-are forţa necesară."


▶ [TC 47:58]
Asfaltarea străzii Republicii

Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Iar dacă se face Republicii dau scris că nu mai candidez, ies din viaţa politică, şi mă mut în Delta Dunării! În mandatul viitor. Pe bune spun."

▶ [TC 48:44]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "De aceea zic, pentru mine strada Republicii este poate una din cele mai importante lucrări. Şi de-asta zic, aş plăti orice preţ, aş face orice numai ca ea să fie... M-aş face frate şi cu dracu' numai să pot să fac strada Republicii."


▶ [TC 49:01]
Canalizarea Munteni - Podeni
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Pentru că, sunt sigur, canalizarea Munteni - Podeni se va face cu banii pe care domnul Pintilie îi va aduce. Dacă nu, invit tot Podeniul şi Munteniul la el la sediu! Să-l întrebe. Toţi odată! Pun autobuze la dispoziţie."


▶ [TC 49:18]
Primarul Constantin Constantinescu despre senatorul Vasile Pintilie
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "N-are nicio valoare, băi! Este băiat bun, e băiat elegant, dar ca om politic n-are... Şi l-aţi văzut voi la vreo tribună, în vreo comisie, scrie undeva, a apărut, să spună şi el două trei... Să susţină partidul, să susţină legile, proiectele de legi care... nimic! Deşi, vă spun, el ca om, şi eu îl cunosc mai demult şi-am avut şi relaţii comerciale ca firmă de 20 de ani în mai multe rânduri cu el, e un om cumsecade dar n-are treabă cu viaţa politică. A intrat într-un borş care nu... e prea acru pentru el. Părerea mea. Şi nu numai a mea! Din ce în ce mai mulţi colegi de la Rotary care l-au cunoscut mai demult spun că s-a îmbolnăvit de paranoia mai repede decât noi toţi, ceilalţi, inclusiv eu. Şi că este în zona periculoasă a paranoiei. Repet, boală de care cu toţii ne îmbolnăvim. (...)"

▶ [TC 51:50]
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Dar mai nou colaboraţi cu deputatul Dan Marian?"
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Nu, dânsul şi-a arătat disponibilitatea să ne ajute văzând că colegul lui de partid e neputincios."

▶ [TC 52:44]
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "El (senatorul Pintilie, n.r.) face lobby."
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Băi, nu mă. Tu nu vezi că-i cuminte, n-aaare mă viteză, n-are... e şi scoţian, nu vrea să dea, el vrea numa'... Nu... Naaa, nu! N-are valoare!"

3.792 vizualizări |37 comentarii52m57s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 13 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1105 secunde.