TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 20:00
Temperatura11.8 °C
Umiditatea 55%
Presiunea 1001.2
Vânt3.4 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
22-10-2021
VALUTARON
EUR4.9467
USD4.2501
GBP5.8655
XAU244.9416
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Corneliu Bichineţ prezintă Corneliu Bichineţ Show, 3 Aprilie 2011

▶ [TC 00:00]
Moment de reculegere īn memoria lui Ioan Mancaş

▶ [TC 00:54]
Despre lucruri cu carater general

▶ [TC 03:45]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Auzim de multe ori, īn zilele aceastea, acum, că e mai rău decāt pe vremea lui Ceuşescu. Şi sunt comparaţi cei care rup lanţurile la magazinele care se inagurează, tăbărăsc pe galantare, cu cei care stăteau la cozi interminabile pe vremea lui Ceauşescu. Eu vreau să vă spun că nu stau lucrurile deloc aşa! Cei care stăteau atunci la cozi, nefericiţi şi supăraţi, erau oameni cu demnitate, toţi aveau serviciu! Toţi aveau bani īn buzunar! Deci aveau conştiinţă muncitorească, demnitate şi respingeau, prin atitudinea lor mută regimul totalitar. Cei pe care īi vedeţi acum comportāndu-se īntr-un mod care... nu ştiu dacă mai există undeva prin lume, doar prin ţările africane... sunt cei care atunci erau īn cāmpul muncii. Acum majoritatea sunt şomeri, n-au bani īn buzunare, n-au speranţă şi merg, se calcă īn picioare pentru o pungă de zahăr, pentru un litru de ulei sau pentru un baton de salam."

/.../

▶ [TC 05:20]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "[Romānia] a devenit o piaţă, un rai, al pedofililor din lumea īntreagă care vin aici şi īncearcă să-şi satisfacă poftele pe ruina fizică şi morală a copiilor din ţara noastră."

▶ [TC 07:30]
Despre "prăbuşirea sistemului de sănătate" īn judeţul Vaslui

▶ [TC 14:16]
Despre agricultură

▶ [TC 16:27]
Despre diverse subiecte

▶ [TC 26:22]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Īn Judeţul Vaslui sunt cei mai mulţi copii neşcolarizaţi din Romānia. Se duc pānă la a III-a, a IV-a, pe urmă nu mai merg la şcoală. Dar oare de ce nu mai merg ei la şcoală? Că nu mai vor ei? N-au cu ce se īncălţa, băi fraţilor! N-au cu ce să se īmbrace! N-au ce mānca! Iau mulţi vin, īn lumea satului, la şcoală, pentru corn şi lapte."

/.../

▶ [TC 27:16]
Doina Secăreanu, radactor-şef Media TV: "Dar s-a propus spre eliminare, ştiţi, nu?"
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Păi dacă... deci īl īnlocuim cu etnobotanice, sau cum?"

/.../

▶ [TC 28:29]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Şi-o lovitură care va urma acuşi, sper să n-am dreptate!, se va da o măciucă ştiţi unde? Īn sistemul de apărare! Nu la armată, că armată nu mai avem. La poliţie! Pentru că poliţiştii au avut oleacă de nerv şi s-au dus şi... nu chiar au dansat... au strigat acolo nişte lozinci... Veţi vedea că vor ieşi din sistem mii de oameni, mii - ştiţi ce īnseamnă! - iar la sate vor fi reduse sau eliminate posturile de poliţie şi-atunci hoţii... "o să vină şi vremea lor", cum se spune."

/.../

▶ [TC 29:26]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Aşa, hoţul stă la postul de poliţie cu telemobilul, mi-au spus nişte băieţi de la Tanacu, şi cānd a stins poliţistul lumina, dă şi el telefon la ăla īn pădure, zice: "Hai Gheorghe... c-a murit!"" (rāsete) "Asta este. Deci īn situaţia asta... Păi unde s-a mai pomenit ca bătrānii să īmpingă seara patul īn uşă ca să nu intre hoţii să-i fure butelia sau... Unde s-a mai pomenit ca bătrāna care ia pensia să se uite īn stānga şi-n dreapta cānd iese ca să nu cumva să o ia pe sus doi derbedei care n-au bani de băutură. Este o ţară care are nevoie de o mānă de fier! Fără excese!"

▶ [TC 34:10]
Despre Wikileaks

▶ [TC 34:59]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Şi-aţi văzut cum sunt caracterizaţi romānii. Guvernul e o raţă şchioapă... cufurită. Boc un de fel Hopa-Mitică... cum īl pui... el tot se ridică, nu ştiu ce. Doamna Udrea a apetisantă... adica e bună de gură, sau... chestii de genul acesta. Păi da', pentru asta ţinem noi ambasade străine aicea, dom'le?"

/.../

▶ [TC 35:43]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Să lăsăm presa să ne īntrebe. Oricum vreau să vă mulţumesc tuturor pentru seriozitatea cu care reflectaţi ceea ce facem noi aici şi īn mod special celor de la Bārlad Online, vreau să vă spun că m-au sunat prieteni din America, din Italia, din Spania care vă urmăresc şi, ca să fiu şi eu sincer, au spus că mă urmăresc cel mai mult pe mine. (rāsete) Şi eu nu m-am supărat! Eu ştiu că mă mai urmăresc unii, da'..."

/.../

▶ [TC 39:33]
Gabi Săndulescu, ConySat: "Aţi fost conestat de senatorul Pintilie că proiectul cu şoseaua de centură şi asfaltarea īn Deal 2 erau depuse de dvs."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Că faceţi ce faceţi şi vă arogaţi toate proiectele din trecut."
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Eu n-am nimic cu domnul Pintilie, dar absolut nimic. Mie mi-era un tip foarte simpatic pe vremea cānd vindea calculatoare. N-am nimic cu... Să fie sănătos, eu cānd am să-l văd la tribuna parlamentului, cum apăream eu odată la o săptămānă, şi va spune ceva de judeţul Vaslui, de Bārlad, cānd va veni şi va rezolva problemele care sunt, că este parlamentar al puterii, īn colegiul pe care īl reprezintă, atunci avem ce discuta. Da' pānă atunci... īmi rezerv dreptul."

/.../

▶ [TC 40:39]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Īn parlament contează 10 parlamentari, 15, de la diferite partide, iar cel care conduce este guvernul. Ori, domnul Pintilie nu este īn guvern. Este un parlamentar şters al puterii. Atāt. Singurul om care s-a făcut simţit acolo, prezent, uneori ieşind chiar din decor tocmai pentru a sublinia o idee, este Solomon. Trebuie să fiu cinstit. El are şi deviaţii dar l-am auzit de mai multe ori vorbind despre judeţul Vaslui şi despre Bārlad. Ăştia-mi plac mie. Cu rezervele de rigoare. Dacă PSD-ul va mai ajunge vreodată la putere vom discuta, Solomon poate să fie un bun secretar de stat sau un bun ministru, la educaţie sau la interne chiar. Să tineţi minte! Că... eu ştiu ce spun. Ştiu ce spun, e tānăr, ştie carte, īi place să se afirme."

/.../

▶ [TC 43:51]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Sunt profesoare care predau la clasa a XII-a care au ţinută vestimentară de 100 de ori sub nivelul unor fetiţe care vin cu maşina şi-o trag īn faţa cancelariei. (rāsete) Nu-i aşa?"
O voce din sală: "Are mai multe īnţelesuri!" (rāsete iar)
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Eu nu am de ce să rād, e stilul meu aşa să provoc, dar situaţia este absolut dramatică."

/.../

▶ [TC 45:56]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Procesul abia e la īnceput. N-are nicio vină inspectorul general de-aici care este un profesor redutabil, doamna Cososchi, eu o respect. Am fost la raportul din Februarie cānd, īn faţa directorilor de licee şi şcoli generale din judeţ, inspectorii şi-au prezentat planul managerial pentru al doilea semestru, īnsă lor le vin nişte cifre de la Bucureşti, ca īntr-un chestionat grilă. Reduci atātea posturi, reduci atātea norme, īnchizi atātea şcoli. Plafonul de salarii īn care trebuie să vă īncadraţi este următorul. Cu 20% mai puţni bani decāt anul trecut."

/.../

▶ [TC 46:54]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Microbuzele pe care le au la centrele de comună nu pot să-i aducă, sunt stricate, ninge, plouă, drumurile sunt desfundate, copiii... se haiducesc şi ei! "Băi, azi nu mai mergem... dăm foc la casa mătuşii Maria!". Şi cānd a izbucnit războiul ştiţi cine au fost cei mai bucuroşi din ţară? Copiii! "Băi, nu mai īnvăţăm 2 ani!". E o regulă, copiii fug de şcoală. Fug de şcoală pentru că acolo e o constrāngere. O disciplină. /.../ Păi duceţi-vă, eşti un reporter bun, ia-ţi un tānăr şi mergi nu īn Banca-Zorleni, [ci] īntr-o comună mai īndepărtată. Şi vezi la īnceput arăturile de primăvară şi-ai să vezi cāţi băieţi de 12-14 ani cu plugul cu cai, cu boi, ca acum 60 de ani, şi dacă discuţi cu ei, dacă nu te bat [īntāi] sau nu păţeşti ceva acoloşa, să vezi că ei maaaxim 5 clase, 4 clase, au. Au ţigările la ei, telefon mobil obligatoriu!, şi-au auzit şi ei ce chestiune de-astea mai rafinate, de treburi. "Şcoală?! Şcoala-i pentru bunici băi!""

4.043 vizualizări |15 comentarii52m21s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 10 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1786 secunde.