TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  23:00
Temperatura8.1 °C
Umiditatea 93%
Presiunea 988.1 mb
Vânt2.6 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
26-04-2024
VALUTARON
EUR4.9765
USD4.6373
GBP5.8018
XAU350.3208
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Adrian Solomon, 4 Iulie 2011

▶ [TC 00:10]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Sâmbătă am avut Consiliul Municipal PSD, convocat cu mai bine de o lună înainte, deci nu a fost ceva intempestiv, cu scopul de a valida candidaturile sau potenţialele candidaturi pe lista de consilieri municipali-administrativi, de data aceasta, din partea organizaţiei noastre."

▶ [TC 01:07]
Adrian Solomon, deputat PSD: "E vorba de o listă alfabetică, nu în ordinea care va fi pe buletinul de vot."

▶ [TC 01:36]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Aceasta a fost principala problemă pentru care am convocat Consiliul Municipal, nu nu aşa cum am văzut prin presă, în ziaru' PDL-ului, că noi ne-am întâlnit să-l sancţionăm pe domnul primar. Nu. Domnul primar, nevenind la această şedinţă şi lipsind şi la altele anterioare, a fost sancţionat de către Consiliul Municipal cu avertisment pentru încălcarea articolului 30 din statut, litera e), unde se spune că membrul PSD este obligat să participe cu regularitate la adunările generale ale organizaţiei de partid şi la celelalte activităţi organizate. De asemeni a mai încălcat şi litera f), "să nu exprime în public, în numele partidului, păreri care contravin politicii şi strategiei partidului sau hotărârilor sale". Şi după cum bine cunoaşteţi, în urmă cu o lună, a fost lansat la Bucureşti programul USL cu privire la adminstraţia ţării şi unde am putut vedea cu toţii opinia noastră despre regionalizare. /.../"

▶ [TC 04:00]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Fără să aibă un proiect scris în faţa ochilor, şi pornind doar de la tembelismele înşirate cu voioşie pe ecranele televizoarelor de către Traian Băsescu, întâiul beţivan al ţării, că nu poate să fie un om sănătos la cap cel care vântură o ţară întreagă fără să aibă două cuvinte scrie pe o hârtie, domnul primar a căzut în această capcană şi a susţinut o variantă contrară principiilor hotărâte de PSD. Aceasta este principala vină care i s-a găsit şi nicidecum cea legată de parteneriatul cu Dan Marian sau cu guvernul, că nu mai ştiu despre ce e vorba. Aici pot să-l asigur şi pe domnia sa şi pe bârlădeni şi pe Dan Marian însuşi că inclusiv PSD prin cei 15 consilieri sunt parteneri cu el pentru binele oraşului. Dacă e vorba de un proiect fezabil care să poată fi finanţat din fonduri europene, guvernamentale sau altele, noi am fost primii care am susţinut şi am votat aceste proiecte, inclusiv canalizarea prin PNDI, nu mai departe de acum 2 săptămâni în urmă. Canalizarea Munteni - Podeni. Deci aici suntem parteneri cu toţii şi nu are nimeni să găsească vreao defecţiune în această privinţă."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Eu sunt convins că acest avertisment statutar pe care membrii Consiliului Municipal i l-au transmis domnului primar să fie înţeles ca atare de către domnia sa, şi vreau să vă spun că PSD este un partid care respectă legile ţării şi înclusiv regulamentele după care se organizează. Prin urmare indiferent de cine ar fi fost în cauză sancţiunea trebuia aplicată pentru că aşa prevede statutul. Inclusiv mie mi s-ar fi putut aplica această sancţiune dacă o luam la un moment dat pe arătură. În ceea ce priveşte mesajul public pe care îl transmit din calitatea mea de preşedinte al organizaţiei şi ţin să vă atrag atenţia că domnul primar este vicepreşedintele organizaţiei. Măcar noi să avem... ştiu eu... reţinerea de a ne răspândi opiniile personale, care vă asigur ale mele nu sunt diferite de ale domnului primar. Dar anumite obligaţiuni... ştiu eu... asumate în momentul când intri într-o anumită organizaţie trebuie să te facă să-ţi reprimi, cu durere de multe ori, părerile personale."

/.../

▶ [TC 07:26]
Despre statutul PDL

▶ [TC 08:55]
Despre Bacalaureatul 2011

▶ [TC 16:43]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Sunt foarte mândru de liceul Codreanu care-i primul pe judeţ şi care bineînţeles are parte de nişte elevi foarte buni."

▶ [TC 17:17]
Întrebări

▶ [TC 19:29]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Nu vorbim decât despre faptul că se devoalează din ce în ce mai clar faptul că dacă nu băteam palma sau nu făcea circul de rigoare proiectele toate rămâneau în continuare blocate de către voinţa domnului Dan Marian care are sprijin din partea puterii, zic eu nesănătoase, a acestei ţări, pentru că nu mi se pare normal ca românii să fie împărţiţi în albi, negri, roşii, portocalii şi verzi şi funcţie de culoarea localităţii în care trăiesc să fie trecuţi pe lista de priorităţi a unui guvern. Prin urmare, domnul primar, altă soluţie decât să facă acest joc al celor de la putere, nu are, pentru că altfel n-ar avea finanţare pe aceste proiecte. Problema de mansardă e la cei care cer astfel de gesturi din partea primarului şi anume Dan Marian şi şefii săi politici de la Bucureşti."

▶ [TC 21:46]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Această sancţiune sper eu să fie ultima. /.../ Când un jucător începe să-şi dea autogoluri nu-i dat afară de arbitru. /.../ Dar poate să fie schimbat cu o rezervă. Şi vă asigur eu că rezervele se încălzesc pentru acest moment."

▶ [TC 24:27]
Adrian Solomon, deputat PSD: "S-a stabilit în Consiliul Municipal şi un mandat pentru subsemnatul de a negocia cu preşedintele organizaţiei PNL Bârlad o anumită structură a listei de consilieri. Procentul este stabilit prin protocolul judeţean şi anume 65% membri PSD, 35% membri PNL. /.../ La Consiliul Local."

▶ [TC 26:45]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Eu, ca să ştiţi, m-am înscris la consilieri judeţeni. Asta nu că am eu vreun gând să mă întorc în administraţie dar să fiu pe listă pentru a putea intra prin secţiile de votare să verificăm în ziua votului despre ce este vorba."

▶ [TC 28:16]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci vreau să vă anunţ că pentru şedinţa (de Consiliu Local, n.r.) din August domnul primar împreună cu consilierii locali lucrează la o hotărâre de consiliu prin care să fie acordate scutiri de taxe şi impozite locale investitorilor care crează minim 50 de locuri de muncă şi le menţin pe perioada scutirii de taxe plus 1 an. /.../ Eu sunt convins că nu e o pierdere pentru bugetul local pentru că ceea ce pierzi la capitolul impozite şi taxe pe teren, clădiri, câştigi la cote defalcate la impozitul pe salarii. Şi atunci să vedem care va fi reacţia investitorilor."

▶ [TC 30:18]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Totodată, în urma discuţiilor cu domnul primar, cu domnul viceprimar, am ajuns la concluzia că din toamnă serviciul Sere - Spaţii Verzi să fie privatizat."

▶ [TC 33:19]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Domnul primar are tot sprijinul din partea consilierilor PSD pentru a duce la bun sfârşit această operaţiune care este absolut necesară. S-au înmulţit spaţiile verzi care trebuie întreţinute între blocuri, sunt tot felul de părculeţe, vedeţi că se ajunge din ce în ce mai greu cu cositoarea printre blocuri."

CANDIDAŢI LOCALI LA ALEGERILE LOCALE 2012 - LISTE PREELIMINARE
CONSILIERI LOCALI (în ordine alfabetică)

1. Angheluţă Eduard
2. Apostu Dorin Neculai
3. Avram Dan Nicolaie
4. Bentu Dumitru
5. Bob Maximilian
6. Bobeică Adrian Nicolaie
7. Bunea Marin
8. Cătănoaie Salvadore Mugurel
9. Chirilă Ioniţă
10. Chiţiga Marius Gianni
11. Costăchescu Ioana
12. Costăchescu Valeriu
13. Costică Ovidiu
14. Dumitraşc Viorel
15. Epure Maria
16. Filip Ion
17. Ghenghea Florin
18. Gîlea Constantin
19. Iamandi Răianu Marius
20. Leonte Mircea
21. Leteanu Constantin
22. Mârzac Ciprian
23. Mitrea Daniel
24. Motrea Giorigică
25. Neacşu Petru
26. Nechifor Cristina
27. Odochia Vladimir
28. Onilă Bogdan Vasile
29. Onilă Vasile
30. Panica Constantin
31. Pascariu Dumitru
32. Pecheanu Dan Iustinian
33. Pecheanu Maria
34. Petcu Traian Constantin
35. Plăcintă Grabriela
36. Răducanu Sorin
37. Roşca Vasile
38. Siriopol Olguţa
39. Tiron Cristina Mihaiela
40. Văduva Constantin

CONSILIERI JUDEŢENI (în ordine alfabetică)
1. Angheluţă Eduard
2. Bentu Dumitru
3. Bobeică Adrian Nicolaie
4. Chiriac Dumitru
5. Chiţiga Marius Gianni
6. Ghenghea Florin
7. Niţă Costel
8. Solomon Adrian
9. Tiron Cristina Mihaiela

5.043 vizualizări |30 comentarii37m12s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 12 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1120 secunde.