TOATE >>  
 
PYEONGCHANG 2018

9 - 25 FEB
PROGRAM
EUROSPORT, TVR
VREMEA
Bârlad, ora 23:00
Temperatura-2.0 °C
Presiunea 1000.3
Vânt1.8 m/s
Sursa: ANM
RADAR METEO
CURS VALUTAR
22-02-2018
VALUTARON
EUR4.6539
USD3.7867
GBP5.2607
XAU161.1363
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
FARMACII NONSTOP
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă de vară, Adrian Solomon, 24 August 2011

[TC 00:08]
Condoleanţe doamnei Craus

[TC 01:56]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Am făcut această conferinţă de presă pentru a vă anunţa că mi-am luat maşină şi să aflaţi de la mine, nu să se întrebe Cezara de unde a avut bani Solomon să-şi ia maşină. Nemţească. Culmea că n-am avut, mi-am luat maşină în leasing, o s-o plătesc 5 ani de zile."

/.../

[TC 02:38]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Mi-am luat-o pentru că, navetist fiind, au fost vreo două accidente cu Loganurile camerei iar unul din colegii mei a rămas paralizat pe viaţă şi n-avea decât 36 de ani."

/.../

[TC 03:09]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Preţul de magazin e undeva la 16.000 fără TVA, sau 15.000 fără TVA, numai că a mea este puţin second hand şi... are o reducere."

/.../

[TC 03:41]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci ca să fie toată lumea convinsă că nu-i nicio afacere la mijloc mi-am luat-o în leasing, o să plătesc de-o să-mi sară capacele la ea."

/.../

[TC 04:26]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Pentru că PDT-ul s-a eliberat astfel, o să-l pun la dispoziţia domnului viceprimar ca să-şi facă datoria în oraş, astfel încât şi rondul de dimineaţă şi de seară să îl poată face cu o maşină pusă de mine la dispoziţie pentru că domnul primar n-a catadicsit în ultimii 3 ani de zile să-i asigure un mijloc de deplasare, spuneam eu chiar şi bicicletă."

/.../

[TC 05:36]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Eu am primit... sfaturi, nu atenţionări, chiar şi de la înalte feţe bisericeşti, să nu mai umblu singur spre Bucureşti cu maşina. Acuma... nu pot să ştiu de ce. Ideea este să am grijă pe unde merg pentru că o gură mare în Parlament nu e de dorit de către puterea actuală probabil şi se pot întâmpla fel de fel de chestiuni. De-aia mi-am luat o maşină cu perdea de airbag-uri ca să am şi eu o şansă."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "V-aţi simţit în vreun moment ameninţat în vreun fel sau altul?"
Adrian Solomon, deputat PSD: "De la o vreme încoace permanent. /.../ De-ajuns cât v-am zis."

/.../

3.064 vizualizări |31m07s


 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0358 secunde.