TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 13:00
Temperatura28.4 °C
Umiditatea 32%
Presiunea 996.2
Vânt6.5 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă de vară, Adrian Solomon, 24 August 2011

▶ [TC 00:08]
Condoleanţe doamnei Craus

▶ [TC 01:56]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Am făcut această conferinţă de presă pentru a vă anunţa că mi-am luat maşină şi să aflaţi de la mine, nu să se īntrebe Cezara de unde a avut bani Solomon să-şi ia maşină. Nemţească. Culmea că n-am avut, mi-am luat maşină īn leasing, o s-o plătesc 5 ani de zile."

/.../

▶ [TC 02:38]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Mi-am luat-o pentru că, navetist fiind, au fost vreo două accidente cu Loganurile camerei iar unul din colegii mei a rămas paralizat pe viaţă şi n-avea decāt 36 de ani."

/.../

▶ [TC 03:09]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Preţul de magazin e undeva la 16.000 fără TVA, sau 15.000 fără TVA, numai că a mea este puţin second hand şi... are o reducere."

/.../

▶ [TC 03:41]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci ca să fie toată lumea convinsă că nu-i nicio afacere la mijloc mi-am luat-o īn leasing, o să plătesc de-o să-mi sară capacele la ea."

/.../

▶ [TC 04:26]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Pentru că PDT-ul s-a eliberat astfel, o să-l pun la dispoziţia domnului viceprimar ca să-şi facă datoria īn oraş, astfel īncāt şi rondul de dimineaţă şi de seară să īl poată face cu o maşină pusă de mine la dispoziţie pentru că domnul primar n-a catadicsit īn ultimii 3 ani de zile să-i asigure un mijloc de deplasare, spuneam eu chiar şi bicicletă."

/.../

▶ [TC 05:36]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Eu am primit... sfaturi, nu atenţionări, chiar şi de la īnalte feţe bisericeşti, să nu mai umblu singur spre Bucureşti cu maşina. Acuma... nu pot să ştiu de ce. Ideea este să am grijă pe unde merg pentru că o gură mare īn Parlament nu e de dorit de către puterea actuală probabil şi se pot īntāmpla fel de fel de chestiuni. De-aia mi-am luat o maşină cu perdea de airbag-uri ca să am şi eu o şansă."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "V-aţi simţit īn vreun moment ameninţat īn vreun fel sau altul?"
Adrian Solomon, deputat PSD: "De la o vreme īncoace permanent. /.../ De-ajuns cāt v-am zis."

/.../

3.341 vizualizări |31m07s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1405 secunde.