TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 07:00
Temperatura18.7 °C
Umiditatea 64%
Presiunea 995.4
Vânt0.9 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Dumitru Boroş: "Organizaţia PNL Bārlad m-a desemnat candidat pentru alegerile din 2012 la funcţia de primar al municipiului Bārlad". Conferinţă de presă PNL, 9 Octombrie 2011

▶ [TC 03:08]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bārlad: "Organizaţia PNL Bārlad m-a desemnat candidat pentru alegerile din 2012 la funcţia de primar al municipiului Bārlad."

▶ [TC 13:32]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bārlad: "Ceea ce am decis astăzi este ca urmare a analizelor făcute īn interiorul PNL-ului şi la momentul oportun vom alege cea mai bună variantă nu pentru Partidul Naţional Liberal ci pentru bārlădeni. Dacă realităţile impun o candidatură comună aşa va fi! Dar noi sperăm īn ceea ce ne-am propus astăzi, să fim noi cei care să fim susţinuţi."

▶ [TC 15:25]
Timona Balmuş, redactor-şef Radio Unison Bārlad: "Totuşi, pe plan politic, vă avantajează īn vreun fel conflictul īntre deputatul Solomon şi primarul Constantinescu?"
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bārlad: "/.../ Am hotărāt că este o problemă internă a PSD-ului. /.../ Este o problemă pe care o vor tranşa ei, nu este de competenţa noastră."

▶ [TC 16:48]
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Vroiam să vă īntreb ce le spuneţi bārlădenilor, de ce dumneavoastră şi nu Constantinescu primar?"
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bārlad: "De ce eu şi nu Constantinescu? V-am spus că o să aflaţi la momentul oportun programul nostru, strategia noastră, deocamdată aici suntem."
Cristian David, senator PNL: "Da, şi ca să lăsăm totuşi şi soluţiile să vorbească īn timpul campaniei, eu v-aş răspunde īntr-o singură propoziţie: pentru că este mai bun. Şi cele două elemente pe care le-am definit, profesionalismul şi integritatea, īl fac mai bun."

▶ [TC 22:28]
Cristian David, senator PNL: "Sunt şi-am fost īntotdeauna adeptul regionalizării."

▶ [TC 26:16]
Cristian David, senator PNL: "Faptul că noi astăzi grupăm regiunile pe o hartă electorală īn care le mutăm cāt să iasă mai bine partidului aflat la guvernare ei bine, aceasta nu este o regionalizare."

▶ [TC 25:00]
Cristian David, senator PNL: "/.../ Pānă la urmă UNPR este creaţia de geniu politic a PDL-ului care, iată, astăzi are un singur scop de a racola cu forţa primari şi parlamentari /.../"

▶ [TC 26:32]
Cristian David, senator PNL: "Practic nu cred īn povestea cu regionalizarea electorală pentru că de fapt nu avem o regionalizare administrativă ci o regionalizare electorală."

4.084 vizualizări |155 comentarii26m54s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1379 secunde.