TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  05:00
Temperatura5.8 °C
Umiditatea 92%
Presiunea 989.9 mb
Vânt4.1 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
26-04-2024
VALUTARON
EUR4.9765
USD4.6373
GBP5.8018
XAU350.3208
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Adrian Solomon, 19 Ianuarie 2012

▶ [TC 05:45]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Când şi-au văzut şi sănătatea ameninţată românii au ieşit în stradă."

▶ [TC 06:10]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Motivele pentru care ar trebui să ieşim cu toţii în stradă nu mai trebuie definite de către niciun politician. Le ştim cu toţii. Nu mai trebuie sintetizate acele strigări din piaţă pentru că ele sunt trăite de fiecare dintre noi zi de zi şi le vedem cu toţii."

▶ [TC 32:21]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Până când primim un răspuns de la CSM domnul Pleşu va putea să stea să-şi pună hotărârea în ramă care oricum n-a fost emisă iar dacă el va veni în Consiliul Local consilierii PSD vor pleca din Consiliul Local. Prin urmare nu se va face Consiliul Local. Dacă vrea să blocheze activitatea Consiliului Local în aceste momente să vină şi să insiste să-l primim acolo. Noi de securişti ne-am săturat."

▶ [TC 39:37]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Cât despre tembelismele scrise de Cezara n-are rost să le mai discutăm, acolo sunt nişte aberaţii care ar trebui să o ducă la un soi de alfabetizare juridică pe Cezara. Nu poţi să vorbeşti despre un litigiu în contencios-administrativ ca despre reclamant şi inculpat, inculpaţii sunt doar in cazurile penale, în rest există pârât /.../"

▶ [TC 43:20]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Dacă mai aud pe cineva că vorbeşte într-un fel sau altul, în presă, sau aiurea, denigrând activitatea Consiliului Local şi-a consilierilor PSD în primul rând, îl voi acţiona în judecată şi nu cred că are ziarul bani să-i plătească Cezarei toate invectivele care sunt acolo. Să-şi vadă de şcolarizarea ei în primul rând, să-şi vadă de pregătirea în domeniul legislativ şi juridic şi-apoi să scrie articole în care să dea lecţii. Este incapabilă să dea astfel de lecţii şi prin urmare o rog pe Cezara să dea un drept la replică prin care să-şi ceară scuze. Şi-atât."

▶ [TC 45:17]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Fac un apel la responsabilitate din partea celor de la PDL să nu forţeze prea mult chestiunea cu domnul Pleşu că se vor face de râs în continuare."

▶ [TC 49:10]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Ăăă, despre candidat. (zâmbeşte) Interesant... (zâmbeşte) ...subiect, dar n-am ce să vă spun. Îmi pare rău. Deocamdată suntem în căutări, n-am... căzut asupra unui... acord... cu colegii din USL. (zâmbeşte)."

▶ [TC 50:06]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "După câte ştiu eu cei de la PDL ar trebui de Ziua Femeii să-şi anunţe candidatul, nu de 1 Martie."

▶ [TC 50:55]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Se va lua în discuţie în primul rând sancţiunea aplicată în luna Noiembrie domnului Constantinescu /.../ după care vom stabili şi o dată a Conferinţei Municipale în urma căreia vom desemna candidatul PSD-ului şi nu cred că vor avea motive foarte întemeiate cei de la PNL să nu fie şi candidatul USL-ului. Prin urmare, probabil, în jur de Sfântul Valentin /.../ vom avea un candidat."

▶ [TC 54:02]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Nu este interesat domnul Constantinescu de parlament în acest moment. Şi ştiţi prea bine c-a declarat-o."

▶ [TC 54:53]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Dacă decizia Curţii Constituţionale va fi de respingere a comasării cu siguranţă vor fi anticipate. De două ori au amânat, e clar că le e teamă de ceva."

▶ [TC 55:50]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Doamna Udrea m-am întâlnit cu ea în lift la Parlament luni."

▶ [TC 58:31]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Mai mult decât atât. Nicio farmacie nu putea să mai acceseze Programul Naţional de Sănătate şi reţetele compensate pentru că trebuiau să aibă reprezentativitate naţională! Cum poate o farmacie dintr-un oraş oarecare să aibă reprezentativitate naţională? Deci era o lege făcută pentru lanţurile de farmacii! Lanţurile de farmacii fiind cele care sponsorizează puternic partidul de guvernământ."

3.222 vizualizări |48 comentarii63m34s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 12 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1100 secunde.