TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 07:00
Temperatura18.7 °C
Umiditatea 64%
Presiunea 995.4
Vânt0.9 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă PNL, 6 Februarie 2012

▶ [TC 01:44]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Pentru a spulbera orice neînţelegeri astăzi voi face câteva precizări. PNL are un candidat şi acela este preşedintele organizaţiei de la Bârlad în persoana subsemnatului /.../"

▶ [TC 02:54]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Organizaţia PNL Bârlad este decisă să susţină o candidatură independentă, aşa cum am anunţat de prima dată. Dar nu excludem în acelaşi timp discuţiile sau dialogul cu PSD, cu organizaţia de la Bârlad."

▶ [TC 04:20]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "S-a observat o oarecare apropiere între actualul primar al Bârladului şi organizaţia PSD. De aici şi toate discuţiile că primarul s-a întors la PSD sau că se va întoarce, ce fac liberalii dacă primarul se întoarce sau dacă nu se întoarce."

▶ [TC 04:40]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Din punctul nostru de vedere lucrurile sunt foarte clare: avem candidat, am făcut desemnarea /.../"

▶ [TC 04:50]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Lucrurile nu sunt atât de clare la PSD. Pentru că noi nu ştim dacă actual primar s-a întors, se va întoarce şi ceea ce avem noi astăzi şi cunoaştem este faptul că domnul Adrian Solomon este candidatul PSD-ului."

▶ [TC 07:11]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Toţi ne îndeamnă să ne înscriem în această bătălie electorală chiar cu o candidatură independentă."

▶ [TC 07:28]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "E vorba şi de o uzură a actualului edil al Bârladului care a avut, spunem noi, 8 ani de zile, perioadă în care a putut să demonstreze ceea ce poate face pentru Bârlad. Nu este momentul, zic eu, să ne îndreptăm cu o critică, eu ştiu... la obiect, cu privire la mandatul actualului primar dar cred că dumnealui a spus totul atunci când a încercat să-şi explice gestul pe care l-a făcut atunci când s-a apropiat de PDL, în speţă de domnul deputat Dan Marian. Şi a dat atunci o explicaţie, cred că este valabilă şi nu cred că o mai poate retracta."

▶ [TC 08:58]
Despre votul consilierilor locali PNL în şedinţele CLB pe tema extinderilor sau construirilor de balcoane

▶ [TC 13:59]
Despre votul consilierilor locali PNL în şedinţele CLB pe tema trecerilor din domeniul public în domeniul privat

▶ [TC 19:46]
Despre deszăpezire

▶ [TC 22:45]
Întrebări

3.194 vizualizări |63 comentarii39m40s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1359 secunde.