TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 02:00
Temperatura26.6 °C
Umiditatea 34%
Presiunea 997.2
Vânt4.4 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Candidatul PDL la Primăria Bārlad este Marcu Octavian, doctor chirurg la Spitalul "Elena Beldiman" Bārlad. Conferinţă de presă PDL, 18 Martie 2012
67m33s
Descarcă în format: HD 1080i

▶ [TC 00:00]
Vasile Pintilie, senator PDL

▶ [TC 00:39]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Candidatul nostru este domnul doctor Marcu Octavian, doctor chirurg la spitalul municipal din Bārlad."

▶ [TC 03:30]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Domnul doctor este cetăţean al Bārladului de aproximativ 10 ani /.../ a acceptat şi i-a plăcut să activeze īn oraşul nostru, īn acelaşi timp putea foarte uşor să plece īn altă parte /.../"

▶ [TC 05:06]
Marcu Octavian, candidat PDL la primăria Bārlad, 2012

▶ [TC 05:26]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Sunt medic chirurg la spitalul din Bārlad din anul 1998 cānd am dat concurs pentru ocuparea unui post la acest spital /.../"

▶ [TC 06:17]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Poate este o surpriză pentru multă lume că īmi doresc să candidez la un post de primar şi cred că a fost şi o surpriză pentru mine īn momentul īn care am primit propunerea /.../"

▶ [TC 08:40]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Ca şi medic īmi dau seama că Bārladul suferă de nişte probleme grave, este un oraş bolnav, suferă de o boală gravă care se numeşte cancer, acesta se manifestă īn special prin promovarea īn funcţii cheie a persoanelor incapabile şi a non-valorilor ceea ce a determinat blocarea tuturor instituţiilor /.../. Cancerul precum ştiţi este o boală serioasă care se tratează cu intervenţii majore, da, citostatice, intervenţii chirurgicale eventual, nu cu băi de nămol şi cu..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Aspirină."
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "...şi cu aspirină cum a primit īn ultimii 8 ani, băile de nămol fiind celebrele cartiere nesistematizate, şi nici cu schimbări de suprafaţă care doar dau o senzaţie - deci se cheamă tratament simptomatic - dar dau senzaţie că s-a schimbat ceva dar fondul problemei rămāne. Deci este nevoie de o schimbare de fond şi nu o schimbare de formă."

▶ [TC 10:29]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Cred că activitatea mea desfăşurată īn ultima perioadă la spitalul de adulţi din Bārlad mă recomandă pentru acest lucru. Adică prin tot ce am muncit eu īn ultima perioadă s-a văzut o intenţie clară de reformare, o intenţie clară de restructurare /.../"

▶ [TC 11:25]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Candidatura mea este un semnal către toată populaţia că se poate schimba ceva şi la Bārlad. Şi trebuie să se schimbe ceva şi la Bārlad. Doar cu circ fără pāine nu se poate face progres. Nu putem avea progres."

▶ [TC 11:59]
Īntrebări pe subiectul candidaturii

▶ [TC 13:48]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Circul īn acest oraş, mă lovesc īn fiecare zi, īmi stric maşina īn fiecare zi īn găurile astea, ştiu cum curge apa la chiuvetă că este neagră, ştiu că nu există īncălzire, ştiu că nu există spaţii verzi proprii, am un copil de crescut şi ştiu că nu există trotuare, că nu există spaţii verzi, o grădină publică civilizată, ca număr de parcuri probabil sunt... pe ultimul loc din judeţ, cei care nu văd sau văd īn roz situţia din Bārlad sunt doar cei care n-au ieşit din Bārlad şi s-au dus doar pānă la ţară. Toţi ceilalţi care au intrat īntr-un oraş mai mare sau īn oricare alt oraş īşi dau seama că trebuie să existe o şosea... bună, că trebuie să existe nişte spaţii verzi, trebuie să existe nişte parcuri de joacă pentru copii. Sigur că īmi dau seama că există şi alte probleme īn oraş, reţeaua de canalizare, reţeaua de apă potabilă, sunt foarte multe probleme. Traficul greu, sunt foarte multe probleme."

▶ [TC 15:49]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Īn calitate de primar nu voi face decāt politica cetăţeanului şi nici īntr-un caz politica partidului. Asta este bine de reţinut şi de nuanţat īn declaraţia mea."

▶ [TC 16:58]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Eu nu mă simt reprezentat de primarul Constantinescu pentru că primarul Constantinescu a avut multiple oportunităţi de a schimba ceva, măcar īn domeniu meu de activitate, şi nu a făcut absolut nimic. Sunt publice lucrurile respective. Este public faptul că a stat un computer tomograf īn incinta spitalului jumate de an fără să fie pus īn folosinţă că cei care s-au opus acestei iniţiative au fost Consiliul Local īn frunte cu domnul primar, deci... Asta este poate cea mai evidentă... rea-voinţă din partea domniei sale."

▶ [TC 20:20]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Legătura mea cu domnul deputat Dan Marian... Ne cunoaştem, am fost colegi, eu nu am făcut niciodată politică, asta trebuia să precizez de la bun īnceput /.../ dar atāt timp cāt domeniul de activitate īn care profesez este condus de oameni propulsaţi politic īnţeleg să lupt cu aceleaşi arme. Mi se pare un exerciţiu de fairplay."

[TC 22:397]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Eu l-am selectat pe domnul doctor ca fiind candidatul nostru la..."
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Cred că domnul Dan Marian a fost surprins să afle candidatura mea."

▶ [TC 23:37]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Discuţiile pe seama candidaturii mele s-au purtat de mai multă vreme dar la un numitor comun am ajuns īn data de astăzi /.../"

▶ [TC 25:59]
Doina Secăreanu, Media TV:  "Domnule doctor, mai am o īntrebare dacă nu vă supăraţi. Tot dintr-o sursă am aflat, că dacă n-o să fie să fiţi primarul municipiului Bārlad veţi candida pentru o funcţie īn Camera Deputaţilor sau a senatorilor īn toamnă?"
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Este foarte probabil."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Este foarte posibil şi acest lucru."

[TC 25:5]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Un inginer a fost la conducerea primăriei 8 ani de zile, a arătat ce poate, a dispărut cu totul īn momentele grele ale oraşului, ne aducem aminte de zăpezi, ne aducem aminte de... ăăă... eu ştiu, de perioadele de asfaltări /.../"

▶ [TC 26:35]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Vom īncepe cu probleme reale care sunt ale Bārladului, ştiţi foarte bine, şoseaua de centură, ştiţi foarte bine, problemele care trenează de ani de zile şi care toată lumea evită să le pronunţe sau dă un răspuns evaziv. Vom īncerca să facem o reformă de fond şi nu de formă."

▶ [TC 28:18]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Eu am īnţeles această campanie electorală ca pe un joc fairplay. Vreau să fac această precizare de la īnceput. (zāmbete īn sală) N-o să mă cobor (zāmbeşte) cel puţin..."
Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui  "Păi vă mănāncă!" (rāsete generale īn sală)
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "...cel puţin..."
Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui  "Dacă jucaţi fairplay."
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Da. Īncercăm să fiţi civilizaţi."

▶ [TC 28:48]
Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui  "Si domnul senator a īncercat să fie civilizat şi i-a... i-a ajuns!"

▶ [TC 29:26]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Cred că oamenii vor vota o anumită schimbare, o primenire a clasei politice pentru că au ajuns la concluzia că cei care au lucrat pānă acum şi cei care au vrut să facă ceva pentru comunitatea locală nu au reşit din varii motive /.../ Mai mult de-atāt vor vota un candidat care promite să nu mai facă politică atunci cānd va deveni elilul şef al urbei noastre."

▶ [TC 30:15]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Vreau să mai spun īncă o dată. Deci să eliminăm din discursul nostru, pe cāt posibil, această situaţie că domnul doctor Marcu nu este cetăţean al Bārladului şi că este un exponent al cuiva aici. Este total fals /.../. Şi mai repet īncă o dată. Domnul doctor este cetăţean al Bārladului de 10 ani, da?, este stabilit aici, are familie aici /.../"

▶ [TC 33:09]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Acest parteneriat rămāne valabil excepţia că domnul primar Constantinescu a ieşit din el."

▶ [TC 33:59]
Despre mitingul de pe 22 Martie, despre gazele de şist

▶ [TC 34:28]
Vasile Pintilie, senator PDL: "/.../ nu prea e clar aicea de ce se opun oamenii īmpotriva procedeului ăsta de exploatare a gazelor de şist prin fracturare fracţionare /.../"

▶ [TC 34:44]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Temerile oamenilor sunt justificate /.../ dar elimin complet din discursul public şi din percepţia publică isteria şi acest stil de a prezenta tema asta ca o apocalipsă care vine asupra noastră."

▶ [TC 35:37]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Mitingul de joi /.../ va fi captat politic şi confiscat politic de către PSD. Am informaţii, pentru că informaţiile circulă, că se pregătesc banner-e, se pregătesc afişe cu conotaţie politică."

▶ [TC 38:06]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Este periculos, poate, să exploatăm aceste gaze de şist dar haideţi să ne documentăm mai bine, haideţi să aprofundăm foarte bine fenomenul."

▶ [TC 38:44]
Īntrebări pe subiectul gazelor de şist

Vasile Pintilie, senator PDL: "Sunteţi de acord cu mesajele scrise pe cortul ăla din piaţă? "Nu ne ucideţi copiii"? "Gaz de şist = moarte sigură"? Asta nu aduce a slogan din lumea a treia? Sunteţi de acord ca pe 22 Martie să vină televiziunile din toată ţara aici şi noi să fim, bārlădenii, cetăţenii bārlădeni, să fim protagoniştii unor ştiri apocaliptice īn toată Romānia? Şi poate ştirile vor fi preluate de CNN de, ştiu eu, de reţelele internaţionale de media?"
Doina Secăreanu, Media TV:  "Ar fi bine dacă ne-ar da."
Vasile Pintilie, senator PDL: (ironic) "Da, ar fi bine!"
Sabina Ghiorghe, Obiectiv de Vaslui: "Nu cumva vă e frică de aspectul ăsta?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu īnţeleg īntrebarea."
Sabina Ghiorghe, Obiectiv de Vaslui: "Apropo de ultima parte a frazei pe care aţi spus-o. Nu vă este frică, ca om politic, că o să vină televiziuni..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Mie nu mi-e frică de nimic. Mie poate să-mi fie jenă sau poate să-mi fie... drag de ceea ce fac oamenii de aici, da? Īn cazul ăsta poate să-mi fie jenă."

▶ [TC 50:00]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Deci, ca să facem o concluzie, mitingul din 22 Martie va fi confiscat politic. De către PSD."

▶ [TC 52:56]
Doina Secăreanu, Media TV:  "Domnule senator, să presupunem că referendumul va avea loc şi că locuitorii vor spune... vor spune "da" pentru exploatare, dvs. sunteţi de acord, veţi mai locui aici?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Da, doamna Secăreanu..."
Doina Secăreanu, Media TV:  "Vă-ntreb, nu ştiu... chiar nici de īntrebări..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Da, e o īntrebare foarte frumoasă... Dacă rămāneţi şi dvs. rămān şi eu."
Doina Secăreanu, Media TV:  "Nu. Eu am de gānd să plec."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Ei, atunci eu mă mai gāndesc."

▶ [TC 55:05]
(gălăgie de la discuţii aprinse īn sală)
Vasile Pintilie, senator PDL: "Concluzia este că pe 22 Martie mitingul va fi confiscat politic!"

4.680 vizualizări |91 comentarii1080i | 67m33s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1391 secunde.