TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 19:00
Temperatura28.4 °C
Umiditatea 35%
Presiunea 995.0
Vânt4.9 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Est1 TV - Maşinăria Politică, 15 Iulie 2011. Invitaţi: Corneliu Bichineţ şi Florin Ciurariu

▶ [TC 01:16]
Despre Aquavas

▶ [TC 05:00]
Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte CJ Vaslui: "Problemele care au apărut între domnia sa (Dumitru Buzatu, n.r.) şi domnul Constantinescu sunt în primul rând pe linie administrativă. Ca orice primar care îşi cunoaşte interesul şi iubeşte localitatea în care trăieşte, Constantinescu a vrut cât mai mult pentru Bârlad. Cine se poate supăra pe el pentru aşa ceva?"

▶ [TC 05:49]
Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte CJ Vaslui: "Dan Marian, pe vremea când eu semnam cu Sulfina Barbu acel proiect, abia ştia să ajungă de la Hotel Bucureşti până la Parlament. Ce lobby, poate făcea lobby prin Gara de Nord sau în altă parte. Repet, sunt foarte politicos dar categoric."
▶ [TC 06:07]
Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte CJ Vaslui: "El acuma încearcă, săracu', în criză fiind, să-şi capete un soi de capital politic la Bârlad. Şi pe cine l-a găsit? Să se călărească, să urce pe câinele cel gras, care în Bârlad cine este? Titi Constantinescu. Şi Titi, care a căzut într-o capcană temporară, va ieşi inteligent din această capcană pentru că el s-a afirmat în alt duet: Titi - Solomon. Nu Titi - Dan Marian. /.../ Titi Constantinescu este un om exersat în politică, exersat în administraţie, a avut şi succese, a avut şi eşecuri şi acum, pentru că doreşte ca-n Bârlad - fiind vorba de acest program pe care noi îl gestionăm, Consiliul Judeţean - să prindă contur mai mult aici decât în altă parte foloseşte orice motor, metodă. Până la urmă şi eu aş proceda la fel în locul său. Cu mai mare nuanţare..."
▶ [TC 07:15]
Cristina Rădulescu, moderator: "Să înţeleg că această instituţie, CJ, a defavorizat Bârladul şi de aici atitudinea primarului de a trece într-o altă barcă?"
Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte CJ Vaslui: "Nu! Domnul Constantinescu, iubitor de bărci, ăăă, şi de bărcuţe, nu cred că va trece în altă barcă. Pentru că el n-are apucături de acest gen. Chiar dacă odată era la PNL şi acolo a făcut chiar carieră foarte frumoasă. A fost convins de cei de la PSD, nu cred că se va lăsa el convins şi de cei de la PDL, şi până la urmă este problema domniei sale şi-a partidului din care face parte. Cred că toată lumea ştie că el îl preţuiesc pe acest om, sunt într-o relaţie absolut frumoasă cu dânsul de când eram copii. Şi n-am să-mi schimb părerea acum pentru că la un moment dat, domnul Constantinescu, mai încălzit de vremurile acestea toride, a făcut o afirmaţie mai puţin plăcută la adresa instituţiei unde lucrez. Unde-ar fi vrut şi el să lucreze dar n-a avut noroc."

[TC ]
Cristina Rădulescu, moderator: "Şi-atunci cum vă explicaţi dvs., până una alta curiozitate jurnalistică, de ce v-a enunţat, v-a pomenit primarul Bârladului făcând parte din acea tripletă B. B. S.? Buzatu Bichineţ Solomon."
Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte CJ Vaslui: "Ăăă, dom'le, eu nu sunt la curent cu toate afirmaţiile domnului primar. Dar dacă m-a introdus în această tripletă pentru mine este onorant! Eu lucrez cu Buzatu, de foarte multă vreme şi..."
Cristina Rădulescu, moderator: "A, lucraţi, nu îl lucraţi!"
Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte CJ Vaslui: "S-ar putea ei să mă lucreze pe mine dar eu lucrez foarte bine cu ei iar pe Solomon de câte ori am putut, ca şi pe Cristian David de câte ori am putut, ţinând cont că eu fac parte din altă formaţiune politică, ca şi despre Florin Ciurariu de câte ori am putut, şi nu trebuie să exagerez prin a-i aprecia pe adversarii politici, am spus că sunt buni! Şi Adrian Solomon să ţineţi minte, va fi unul din miniştrii pe care îi va da Bârladul. Şi el va face carieră tot cu Constantinescu şi Constantinescu va face carieră tot cu Solomon. Sau cad amândoi."

▶ [TC 10:04]
Florin Ciurariu, preşedinte PNL Vaslui: despre Aquavas

▶ [TC 15:01]
Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte CJ Vaslui: "Mie-mi place tema aceasta, când îl mai aveţi invitat ori pe domnul Dan Marian ori pe domnul Constantinescu ori la parchet împreună, vă rog fără să-i anunţaţi să fiu şi eu prezent să vedem dacă le mai dă mâna ca în faţa mea să facă afirmaţii ca atunci când sunt singuri. Repet: eu apreciez orice primar de oraş şi municipiu care se zbate pentru comunitatea lui, neatingând interesele celorlate localităţi. Proiectul acesta este gestionat cum se cuvinte de CJ. Noi am făcut un împrumut de 20 de milioane de EURO, că nu avea Bârladul nici 5 bani, nici Negreştiul, nici Vasluiul pentru apă. Deci toţi banii, stimaţi ascultători, vă vorbeşte fostul preşedinte al CJ, actualul vicepreşedinte, cel care a gestionat acest proiect de la început. Şi am făcut la Aquavas în aşa fel încât conducerea să aparţină unui fost prefect al judeţului Vaslui, un inginer foarte bun, Barbu. Care este serios. Împreună cu domnul Constantinescu, care se ocupă de oraş, împreună cu domnul viceprimar de pe atunci, Adrian Solomon, care a fost un viceprimar foarte bun, nu atât de bun ca acum, cum este el parlamentar, dar bun la începutul carierei sale, şi-am mers de pe stradă pe stradă şi cum au vrut ei aşa am tr- nu cum au vrut ei, funcţie de necesităţile oraşului. Repet, ai sunt 2 cartiere cu probleme mari, Munteni şi Podeni. Sunt în temă, ştiu oglinda, exact, pe străzi, şi sigur că ei au vrut tot. Noi, ca să putem asigura cei 25%, am făcut împrumut în EURO. Noi... eu, Corneliu Bichineţ, ca preşedinte. Şi i-am asigurat finanţarea. Ministerul n-a putut din împrumutul său să asigure partea de 75%. Constructorii, după ce am organizat licitaţia, au lucrat. Bine! Noi am decontat partea pe care o aveam noi ca finanţare, 25%, de la CJ, /.../ iar ministerul, când s-a văzut în imposibilitate de a da banii şi fiind speriat ca noi îl vom acţiona în judecată, a găsit sursa aceasta alternativă şi viabilă, cea pe fonduri europene. Sigur că noi am prezentat, inclusiv miercuri a fost o delegaţie a CJ din 4-5 oameni, Buzatu, Vieriu, Barbu şi încă cineva, datele pe care primăriile ni le-au dat şi noi le-am centralizat, cât s-a făcut, cât s-a făcut şi s-a plătit, cât s-a făcut şi nu s-a plătit şi mai ales ce mai este de făcut. Când e vorba, stimaţi telespectatori, de ce mai este de făcut, oricând este mult mai mult decât se poate. Valoarea acestui proiect la început a fost de 64 de milioane de EURO. Cel mai mare proiect pe care l-a avut judeţul Vaslui. Şi-atunci sigur că s-au bucurat toţi şi cel mai mult a trebuit să mă bucur eu că eram iniţiator. Şi eu am semnat. Da' poate n-am semnat eu şi o fi semnat domnul Constantinescu atunci. El cu stânga şi Dan Marian cu dreapta. Nu vă arogaţi merite care nu vă aparţin. Ocupaţi-vă fiecare de ce-aveţi de făcut, unu-n vamă, unu-n Bârlad şi lăsaţi CJ să-şi vadă de treaba lui. Cred c-am încheiat subiectul."

▶ [TC 18:50]
Despre Bacalaureat

▶ [TC 32:10]
Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte CJ Vaslui: "O vină, în serie, o poartă şi elevii. Deci nu se poate să ai ca modele pe Oana Zăvoranu, pe ăăă... Columbeanu, cum îi spune la fata asta, cu picioarele până la întrerupător, aşa?"

▶ [TC 34:42]
Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte CJ Vaslui: "Oricum, dacă va depinde de mine vreodată, şi s-ar putea să depindă, ca să-l promovez pe Adrian Solomon altceva decât parlamentar, o fac!"

▶ [TC 45:52]
Corneliu Bichineţ despre Constantin Constantinescu

▶ [TC 47:50]
Corneliu Bichineţ despre Adrian Solomon

▶ [TC 48:23]
Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte CJ Vaslui: "Nu-i exclus ca cei doi să aibă chiar o şcoală, foarte interesantă, să inducă în eroare pe toţi fraierii care cred că sunt analişti politici. Aici introducându-mă şi eu."

▶ [TC 51:24]
Cum a fost Corneliu Bichineţ răsturnat de PSD.

▶ [TC 52:49]
Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte CJ Vaslui: "Din neferirice, tânără domnişoară, în ţară e rău. E foarte greu pentru lume. Problemele oamenilor şi din Bârlad nu-i ce-a făcut Constantinescu cu Dan Marian, ce-a făcut Dan Marian cu Solomon, Pintilie cu Florin Ciurariu sau eu cu tine. Asta ar mai fi interesant."

2.758 vizualizări |18 comentarii54m54s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.2726 secunde.