TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 03:00
Temperatura20.0 °C
Umiditatea 48%
Presiunea 998.3
Vânt2.5 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Radio Unison - "Audienţa radio", 27 Iulie 2011. Invitat: Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ

▶ [TC 05:37]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Miniştrii au cunoştinţă foarte certă legate de faptul că banii aceştia se distribuie doar pe calea aceasta a şantajului politic şi contra unor înţelegeri privind abandonarea partidelor din care au făcut parte şi susţinerea PDL la alegerile viitoare."

▶ [TC 08:57]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Acestea sunt practici nemaiauzite până în momentul acesta, eu n-am văzut, în 20 de ani de când mă ocup de lucrurile acestea pe-aicea, vreun alt partid sau vreun alt şef de partid care să facă ceea ce face de exemplu deputatul Dan Marian."

▶ [TC 10:47]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Deci sunt numai nişte păcăleli, păcăleli masive, pe care le pun în funcţiune, manipulare, şi un şantaj grosolan, că nu e nicio subtilitate în chestiunea asta, să-i spui primarului PSD "băi primare, dacă vrei să ai o lucrare pe-aicea la tine, să faci apă, să faci canal, să faci drum pe-aicea, tre' să treci la PDL că doamna ministru Udrea nu-ţi dă bani dacă nu...""

▶ [TC 12:25]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "/.../ ţinând cont de dorinţa că primarul în funcţiune să candideze pentru un alt mandat, dar este clar că asemenea comportament ca cele de acum nu pot fi admise şi două lucruri trebuie să se întâmple până la 1 Septembrie: ori să-şi revină, să facă ceva... nu ştiu ce, să stea de vorbă cu cine crede că are încredere, să îşi facă o analiză a faptelor, pentru că sunt nişte fapte care sfidează orice element al unui comportament normal. Să vină ministrul finanţelor şi se duce în crâşmă? /.../ Trebuie să facă această analiză foarte seriosă, trebuie să decidă cum anume se va comporta în continuare şi evident noi nu putem forţa pe nimeni, nici nu vrem să îndepărtăm, dar nici nu vrem să ne asumăm o candidatură a unui om care are.... dacă nu face analiza asta şi să-şi corecteze poziţiile înseamnă că are probleme foarte mari! Eu nu cred că un asemenea tip de comportament pentru perioada următoare de 4 ani poate să aducă Bârladului vreun beneficiu. Dimpotrivă, cred că vom avea numai probleme, s-ar putea să... cine ştie ce să se mai întâmple. E clar că noi, atunci când facem propuneri, trebuie să... ne gândim foarte bine să-i căutăm şi să îi promovăm pe acei oameni care sunt stabili /.../"

▶ [TC 16:15]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Nu poţi tu să spui că ai venit să discuţi despre perspectivele judeţului Vaslui din moment ce tot guvernul tău, şi bineînţeles că într-un moment de acesta de lipsă de luciditate şi primarul nostru, susţin că nu trebuie să mai existe judeţul Vaslui, şi atunci despre ce perspective vorbeşti?"

▶ [TC 16:59]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "/.../ un oraş ca Bârladul, care n-a primit niciun sprijin, şi nu l-a primit din cauza pe vremea trecută a deputatului Dan Marian care în mod repetat şi cu obstinaţie a obstrucţionat orice... orice cale de a obţine cale de a obţine ceva fonduri pentru municipiul Bârlad /.../"

▶ [TC 20:16]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Judeţul nostru nu este făcut, nu este construit, cu un oraş dominant, cum e Bucureştiul în România sau cum e Iaşiul în judeţul Iaşi. /.../ Judeţul nostru e construit din nişte localităţi urbane care cel puţin două au dimenisuni aproape egale, a treia e puţin mai mică /.../"

▶ [TC 22:12]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Da' să te duci în cârciumă tu, ministru, să stai, până la miezul nopţii, până după miezul nopţii, în Bârlad, să bei..."
Timona Balmus, redactor-şef Radio Unison: "Dar l-a văzut cineva...?"
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Cum... sunt persoane, se ştie, în mod cert, c-a fost, acolo, care-au fost, cu lăutari..."

▶ [TC 30:34]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Deci un om, care n-a făcut nimic 7 ani, nu s-a interesant, nimic, care acuma vrând el să acapareze primarii, că asta-i toată schema, foarte simplă, pe care-o explicăm oamenilor: omul vrea să fie preşedintele CJ. Preşedintele CJ se alege într-un singur tur, de scrutin, odată cu alegerea primarilor. Şi partidul care are cele mai multe voturi alege preşedintele. N-a existat niciodată în judeţul Vaslui vreo altă forţă politică care să depăşească numărul de voturi de PSD."

▶ [TC 31:15]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Acuma, pe vremea asta, când toată lumea e necăjită, când toţi se uită la guvernarea asta, când toţi sunt presaţi de toate necazurile produse de această guvernare, Dan Marian ce socoteli îşi face el, că oamenii nu mai pot acuma să-l aleagă pe el de la PDL? Că i-a şi guvernat bine pe oameni şi acuma să mai stea ăsta cu guverneze. Şi cu asemenea maniere şi cu chestiunile astea."

▶ [TC 35:30]
Timona Balmus, redactor-şef Radio Unison: "Dacă v-aţi fi întâlnit cu ministrul (finanţelor, n.r.), ce-i spuneaţi?"
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Norocul lui a fost că nu m-am întâlnit! Mie îmi pare rău că nu m-am urcat într-o maşină să fi intrat în restaurant, frumos, "Dom'le ţie nu ţi-e ruşine, dom'le? Lăsăm judeţul ăsta în care noi nu ştim ce să mai facem ca să progresăm cât de cât, dumneata vii şi chiolhăneşti?""

▶ [TC 36:19]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Deci a venit doamna Boagiu... care i-a prostit, a prostit autorităţile locale de-aicea. În primul rând cred că prin frumuseţea şi prin prestanţa pe care o are l-a prostit pe primarul Bârladului."

▶ [TC 36:56]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Oameni cu prestigiu care erau, Constantin Constantinescu, cu prestigiul care-l are el, ca om, ca primar, să umble prin sediul PDL-ului? Ce, ce, ce... ce-or fi zis bârlădenii, "Bravo! Uite băi, şi Titi, băi, s-o tâmpit de tot!". Că altfel nu cred că puteau să aprecieze ca un om care-a avut ţinuta aceasta, a fost verticalitatea pe care-a avut-o, dintr-o dată îşi pierde minţile şi umblă după chestiunile astea, după cai verzi pe pereţi."

▶ [TC 37:45]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "În acelaşi fel o să-l sanţionăm şi pe primarul Huşiului pentru că nu e o chestiune normală pentru primarul PSD să umble aiurea toată ziua prin sediile partidelor politice, să denigreze oameni care au fost colegii săi şi susţinătorii săi."

▶ [TC 40:49]
Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui judeţ: "Să ne gândim la povestea cu mâncătorii de seminţe şi nu ştiu mai ce. Oamenii din Vaslui, care trec prin Bârlad, majoritatea lor sunt nişte oameni normali, care apreciau prestaţia lui Constantin Constantinescu, n-aveau niciun sentiment faţă de el, de frustrare, erau oameni care-l preţuiau, nu ştiu mai ce. Dacă mai sunt acuma 5 în Vaslui care să nu-l înjure e mare lucru! Dar nu pentru că oamenii aceia au ceva, ci pentru că domnia sa i-a venit ideea aceasta, nu pot să-mi dau seama ce fel de idee este asta. Eu ştiu despre ce e vorba aicea. Mă feresc s-o spun, deci demontarea ei e un tip de manipulare de... care se vrea foarte subtilă, în sensul că băi, până la urmă ăştia de la pesedeu o să se plictisească de mine şi-o să se debaraseze şi-atuncea eu trebuie să-mi găsesc un motiv! Trebuie să găsesc o masă de sprijin. Cine să mă sprijine pe mine? Să mă sprijine bârlădenii, ale căror interese le apăr eu în raport cu căpcăunii de la Vaslui! Asta este... dar este asta o idee oare care să merite să fie pusă în practică? Să stârneşti aversiunea unor oameni pe care nu i-ai văzut niciodată, care n-au nimic cu tine, care te-apreciază /.../"

1.865 vizualizări |20 comentarii58m29s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 9 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.2655 secunde.