TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 03:00
Temperatura13.0 °C
Umiditatea 98%
Presiunea 988.7
Vânt0.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
21-05-2019
VALUTARON
EUR4.7627
USD4.2726
GBP5.4233
XAU175.2584
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Întâlnirea candidatului PSD la Primăria Bârlad, Adrian Solomon, cu reprezentanţii Sindicatului Sanitas de la Spitalul Bârlad. 25 Mai 2016

                Miercuri, 25 mai, în sala mică a Cinematografului Victoria, domnul deputat Adrian Solomon, candidatul PSD pentru funcţia de primar s-a întâlnit cu cadrele medicale din municipiul Bârlad. La această reuniune au participat medici, asistenţi medicali, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai Parlamentului României.
                Domnul deputat Adrian Solomon a prezentat principalele proiecte îndeplinite în domeniul sănătăţii de către administraţia PSD în ultimii ani şi a expus priorităţile echipei sale pentru sprijinirea şi dezvoltarea sistemului medical în următorii patru ani: consolidarea Spitalului de Urgenţă Elena Beldiman, corpurile A şi B, Pavilion TBC, prin axa prioritară 3 din Programul Operaţional Regional 2014-2020, dotarea acestuia cu aparatură ultramodernă - un computer tomograf se află deja în procedură de achiziţie publică, urmând ca în perioada următoare să se facă toate demersurile pentru achiziţionarea unui RMN.
                La această întâlnire interactivă a fost prezentă şi doamna senator Gabriela Creţu, care i-a asigurat pe cei prezenți de întregul său sprijin pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor care să ofere bârlădenilor un sistem medical performant, accesibil şi modern.

PSD Bârlad

61m42s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0282 secunde.