TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 04:00
Temperatura9.1 °C
Umiditatea 57%
Presiunea 982.4
Vânt4.9 m/s
Sursa: ANM
DUMINICĂ ora 22 -
LUNI ora 18
vânt mare
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
21-02-2020
VALUTARON
EUR4.8026
USD4.4462
GBP5.7406
XAU233.5122
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Întâlnirea candidatului PSD la Primăria Bârlad, Adrian Solomon, cu întreprinzătorii din municipiul Bârlad. 26 Mai 2016

                Deputatul Adrian Solomon, candidatul PSD pentru Primăria municipiului Bârlad, s-a întâlnit joi, 26 mai, cu o parte dintre reprezentanţii mediului de afaceri. Întâlnirea a avut loc deoarece parlamentarul bârlădean a dorit să îşi completeze strategia de dezvoltare a antreprenoriatului din oraş pe baza solicitărilor directe, venite de la fiecare dintre cei care deţin o afacere aici.
                Discuţia a fost cu adevărat productivă deoarece participanţii au prezentat câteva dintre problemele cu care se confruntă şi au venit cu propuneri de proiecte care, pe termen lung, pot asigura înflorirea mediului de afaceri în Bârlad.
                Principalele teme abordate au fost legate de infrastructură, economie socială, urbanism, birocraţie, fără a fi neglijate nici domeniul învăţământului (liceele tehnologice au suscitat cel mai mare interes), sănătăţii şi culturii.
                Candidatul PSD a răspuns întrebărilor celor prezenţi, a identificat soluţii pentru problemele exprimate de fiecare şi i-a asigurat că după data de 6 iunie, acest tip de întâlniri se vor organiza periodic, convins fiind că transparentizarea relaţiei dintre autorităţile locale şi mediul de afaceri porneşte de la interacţiunea directă dintre cele două părţi.

PSD Bârlad

94m11s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1336 secunde.