TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 04:00
Temperatura-7.5 °C
Umiditatea 63%
Presiunea 1010.3
Vânt4.2 m/s
Sursa: ANM

VINERI ora 14 -
SÂMBĂTĂ ora 16
ploi, lapoviţă, ninsoare, vânt
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
22-02-2019
VALUTARON
EUR4.7619
USD4.1988
GBP5.4653
XAU178.5589
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Astăzi în Consiliul Local s-a încercat alegerea viceprimarului dar chiar şi după al doilea tur de vot rezultatul a fost la egalitate. Procedura se va relua de la zero într-o şedinţă viitoare. 20 Octombrie 2016

Propunerile pentru viceprimar au fost Dorin Apostu din partea PSD, Carmen Bularda din partea PNL şi Bogdan Sârbu - independent, care s-a autopropus.
Rezultatul votului a fost 10 - Dorin Apostu, 10 - Carmen Bularda şi 1 - Bogdan Sârbu, astfel încât conform legii cei aflaţi la egalitate, adică primii doi clasaţi, au mers în turul doi.
În turul doi Bogdan Sârbu şi-a anulat votul tăind ambii candidaţi de pe buletin. Acest lucru plus faptul că fiecare consilier a votat fidel partidului său a dus la un rezultat de egalitate, 10 la 10, iar viceprimarul nu a putut fi ales. Alegerea sa se va face din nou de la zero într-o şedinţă viitoare.

Înainte de a introduce buletinul de vot în urnă, foarte mulţi consilieri PNL au arătat consilierului primarului, membru PNL şi acesta, care îi supraveghea îndeaproape, cum au votat, pentru a nu fi suspectaţi de o eventuală trădare, având în vedere că orice vot putea înclina definitiv balanţa către tabăra adversă. Sorin Răducanu (PSD) şi Bogdan Sârbu (independent) au arătat la camerele de filmat cum au votat.

Şedinţa a durat aproape 2 ore şi nu au lipsit momentele amuzante. Acest montaj reprezintă doar varianta scurtă a votului pentru viceprimar. Varianta integrală va fi postată în zilele următoare.

În imagine: votul din turul 2 al consilierului independent Bogdan Sârbu.

1.568 vizualizări |12m07s


 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0363 secunde.