TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  16:00
Temperatura19.7 °C
Umiditatea 65%
Presiunea 987.7 mb
Vânt2.6 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
17-05-2024
VALUTARON
EUR4.9751
USD4.5879
GBP5.8059
XAU351.6538
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Marțea neagră în traficul auto bârlădean. Bătaie de joc majoră la adresa șoferilor din partea directorului Reiser SA, Daniel Buzamăt. 25 Iulie 2023

În ziua de 25 Iulie, fără să anunțe public șoferii absolut deloc înainte, Reiser SA, prin decizia directorului Daniel Buzamăt, a închis pentru reparații două din cele patru benzi de circulație din centru. Este vorba de segmentul cu scuar pe mijloc, între primărie și hotel. Asta într-o zi de marți, zi de târg la Bârlad, când în mod obișnuit traficul este deja aglomerat dar acum și mult îngreunat de toate tirurile care, temporar, circulă pe centru !

Rezultatul ? O aglomerație infernală. Cele două benzi de pe fiecare sens convergeau într-una singură, în condițiile în care deja se circula bară la bară.
Pe Republicii coada de mașini ajungea până în zona Stadion. Cei care încercau să ocolească pe Bulevardul Epureanu se opreau forțat la Centrul de Plasament, deoarece până acolo ajungea coada de la semaforul de la Podu Verde. Patru polițiști în intersecția de la hotel abia făceau față să dirijeze mașinile și pietonii. Tirurile abia încapeau să se strecoare unul pe lângă altul iar la capete, nefiind spațiu să ia curba din larg, unul trebuia să îl aștepte pe celălalt să intre sau să iasă.

Șoferii sunt absolut revoltați:
"Înțelegem să avem răbdare cu lucrările și șantierele din oraș, dar nu acceptăm să își bată joc de noi în mod intenționat !"
"Este nesimțire totală, este clar pentru toată lumea că o lucrare de acest gen trebuia făcută într-o zi din weekend, când traficul este mult mai lejer !"
Multe alte replici sau gesturi nu pot fi reproduse aici.

Galerie foto

Pe seară, polițiștii au plecat iar intersecția a rămas nesemnalizată corespunzător pentru "atenție, trafic din ambele sensuri !". Cei care veneau dinspre Bibliotecă și făceau stânga spre Primărie și se incadrau normal și legal pe banda 2 pe sensul lor de mers dădeau bot în bot cu mașina, la propriu, în cei fortați să circule pe contrasens ! Au fost multe situații la limită de tamponări frontale care au culminat chiar cu un mic accident.

Dar nu este prima dată când directorul Reiser SA, domnul Daniel Buzamăt, face o măgărie de acest gen. Cu doar puțin timp înainte a aplicat fix aceeași strategie: fără să anunțe public deloc în prealabil, a închis aproape toate intrările din străzile secundare către Republicii, în partea de nord a orașului, pentru a betona și asfalta șanțurile apărute în urma lucrărilor la apă și canal.
Șoferii care plecau de acasă către servici ajungeau până în buza bulervardului dar nu puteau să treacă. Făceau cale întoarsă și alegeau o altă ieșire din cartier doar ca să dea peste aceeași problemă. Comentariile de pe rețelele de socializare au fost crunte.

De ce se întâmplă lucrurile așa ?
Strategia folosită uneori de directorul Reiser SA, domnul Daniel Buzamăt, este "Hai să facem cât mai mult deranj când lucrăm, că doar lumea îl înjură pe primar !"
De ce ? Ceea ce nu multă lume știe, probabil, este că domnul Buzamăt este membru în PNL, dar în tabăra care se opune primarului Dumitru Boroș.
Așadar primarul este executat politic chiar de la el din partid iar bârlădenii sunt victime colaterale. Sau invers ? Primarul este aici victima colaterală în timp bârlădenii sunt direct executați și tocați, cu intenție, la foc mărunt, la firul ierbii ? Scuzați, a carosabilului.

Acceptați asta, stimați bârlădeni ?

3.273 vizualizări |3m56s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1100 secunde.