TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 07:00
Temperatura18.7 °C
Umiditatea 64%
Presiunea 995.4
Vânt0.9 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Extras conferinţă de presă Vasile Pavăl, primar Vaslui, 30 Iunie 2011

▶ [TC 00:00]
Vasile Pavăl, primar Vaslui: "/.../ nu telegondola, nu. Nu, nu, nu telegondola ci altceva, deosebit de util pentru noi, îl las pentru că am nevoie de nişte elemente suplimentare."
Aurina Petrea, reporter Realitatea TV / V24: "Domnule primar, spuneţi acum că după aia primarul Bârladului o să spună că aţi copiat!"
Vasile Pavăl, primar Vaslui: "Eu vreau să vă spun dumneavoastră că sunt mândru că sunt vasluian. Vă spun dumneavoastră şi prin dumneavosatră sunt convins că şi toţi vasluienii că aşa cum spunea un coleg de-a dumneavoastră, cu deosebit respect faţă de el în scrisoarea de astăzi, că noi avem de lucru. Şi n-am timp de a discuta, a intra în polemică cu nişte oameni care... probabil... treaba lor! Dar eu vă spun un singur lucru: că pentru unii oameni pământul este prea mic. Pentru unii oameni comunităţile sunt deja la degetul mic, se aşează undeva... cunosc totul, ştiu totul, fac totul. Eu nu, sunt un om, care sunt deocamdată cu picioarele pe pământ deşi sunt la etajul 3, am de muncă şi muncesc şi nu mă uit la ceea ce... Nu mă caracterizează intrarea în polemică cu..."
▶ [TC 01:24]
Vasile Pavăl, primar Vaslui: "Dacă ar fi să copii, n-am să copii niciodată gropile de la intrare din Bârlad care de 5 ani de zile n-au fost astupate. N-am să copii niciodată foarte multe străzi de pe acolo care n-au nici lumină, nici pământ... dar eu vă spun că la ceea ce doreşte dumnealui (primarul Constantinescu, n.r.) să realizeze la străzi eu am ridicat şi am fost de acord cu proiectul lui, pentru că făceam parte şi fac parte din Agenţia de Nord Est şi-am dat girul! Nu ştiu dumnealui ce-a dat girul vasluienilor."
▶ [TC 01:56]
Vasile Pavăl, primar Vaslui: "Deci ca atare nu intru în polemică, sunt un om care mă văd cu dumneavoastră, mă văd cu vasluienii, îi respect, sunt un om care greşesc, că... e normal! Sunt un om care... mai fac câteodată şi bun... ca atare, încă mai sunt. În momentul când voi sesiza că pământul e cam mic, mă veţi vedea mergând pe drum, spre casă. Şi-acolo voi rămâne! Deocamdată..."
▶ [TC 02:25]
Vasile Pavăl, primar Vaslui: "Aşa că bârlădenii îi respect şi le transmit multă sănătate."

Imagini: Impact TV Vaslui.

2.168 vizualizări |71 comentarii2m32s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.2839 secunde.