TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 22:00
Temperatura19.6 °C
Presiunea 996.5
Vânt4.8 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
21-09-2018
VALUTARON
EUR4.6559
USD3.9517
GBP5.2123
XAU153.4508
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

23 Decembrie 2013

      Astăzi se împlinesc 3 săptămâni de când Chevron SRL* şi-a început lucrările în România sub paza directă a Jandarmeriei Române, prin intervenţia cu forţă brută asupra localnicilor, pe întuneric, la ora 4 dimineaţa.

      Tot astăzi se împlinesc 2 săptămâni de când comuna Pungeşti a devenit zonă militarizată iar sătenii sunt terorizaţi. În plus, pe drumul public din faţa perimetrului Chevron este interzisă orice staţionare iar presa este agresată de către jandarmerie.

      Pe 12 Decembrie, sub presiunea reacţiei Ambasadei SUA la modificările Codului Penal, premierul Victor Ponta gafează şi recunoaşte (indirect) că oferă protecţie firmei Chevron. Reacţii Ion Cristoiu, Traian Băsescu.

      Situaţia este unică în istoria României !

      * Notă: În România, forma de organizare juridică a Chevron este un simplu SRL, cel mai probabil ca să se spele repede pe mâini în cazul în care apar probleme.
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0367 secunde.