TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 03:00
Temperatura2.9 °C
Presiunea 991.8
Vânt2.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR METEO
CURS VALUTAR
13-12-2017
VALUTARON
EUR4.6327
USD3.9431
GBP5.2626
XAU157.3742
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
FARMACII NONSTOP
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Primarul Constantin Constantinescu despre gazele de şist. 23 Decembrie 2013
6m23s
Descarcă în format: HD 1080i

Extras din conferinţa de presă din 23 Decembrie 2013.

[TC 00:00]
Cristina Rădulescu, Realitatea TV:
- Deci ceea ce era zvon s-a confirmat, respectiv următoarea sondă de explorare şi exploatare a gazelor de şist va fi amplasată la nu mai puţin de 300 de metri rāul Tutova. Care este poziţia dvs, respectiv a autorităţii locale īn această problemă, mai ales că, dacă se va īntāmpla lucrul acesta, principalii care vor avea de suferit sunt bārlădenii ?

[TC 03:11]
Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui 
- Pentru că tot aţi spus că vreţi o discuţie mai relaxată, aşa, cam cāt de relaxat ne puteţi spune că nu ştiţi cum a ajuns acel ziar, pe care Autoritatea Naţională pentru Protecţia Mediului l-a ... renegat, să-i spunem, nu şi l-a asumat, este vorba de ziarul care se īmpărţea prin Primăria Bārlad şi purta semnătura Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, iar această Agenţie de Resurse Minerale īşi desfăşoară activitatea conform legilor Agenţiei de Protecţie a Mediului. Deci Protecţia Mediului a spus că nu şi-l asumă. Cu toate astea, ANRM-ul l-a emis, l-a scos pe piaţă. El a fost īmpărţit bārlădenilor. Ne spuneţi cum ?

[TC 04:49]
Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui 
- Īn condiţiile īn care dvs. aţi menţionat clar care vă este poziţia referitor la această investiţie pe care Chevron vrea s-o facă īn judeţul Vaslui, credeţi că este normal ca un guvern cu o asemenea majoritate, din care coloratură politică faceţi parte şi dvs, să nu vă fi informat corect sau complet pānă la momentul respectiv, aşa cum aţi spus dvs. că īncă mai sunt lacune īn această privinţă ?

1.696 vizualizări |1080i | 6m23s


 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0354 secunde.